MERITA VAZUT!PrediciPredici Video

Vladimir Pustan – predica in Biserica Ortodoxa

Am trait s-o vad si p-asta! Fratele Vladimir Pustan, a avut harul sa predice intr-o biserica ortodoxa, Priviti, ramai uimit si binecuvantat.

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

161 Comments

  1. Ma bucur f mult k Domnul are oameni in tara asta care Il cauta indiferent din ce cult crestin fac ei parte!

  2. M-am rugat si am stiut ca se va intampla. Fratele Pustan este un om ales cu un destin special. Este un taur din basan care ara in pamantul batatorit si-l pregateste pentru rodirea Imparatiei.
    Il urmaresc de ani de zile si asteptam asa ceva. Oamenii acestia din adunare sunt fratii mei si surorile mele.
    Toarna Doamne, har si putere peste neamul care flamanzeste dupa Tine!
    Din Los Angeles am plans si m-am infiorat de fericire!

    Daniel Branzai

  3. Nu vreau sa vorbesc de V.P., dar oamenii astia is foarte deschisi. Sa dea D-zeu ca toti crestinii din Romania sa fie deschisi ca ei. Si cei „de dreapta” si cei „de stanga”, unii fata de altii…

  4. Dumnezeu sa fie binecuvintat in inimile noastre.HRISTOS A INVIAT!!

  5. Pe multi frat orodocsi a incurajat fr. Richard Wurmband le-a predicat la multi credinciosi
    cred ca se bucura mult de acolo de sus…

  6. dak e penticostal de ce sia facut crucea si la inceput si la sfirsit? Domnul Isus a zis sa o purtam nu sa o facem!

  7. Ce a facut fratele Pustan ar trebui sa fie o motivare pentru toti cei care”cred” ca sunt crestini!la ce ne-a chemat Dumnezeu?!sa stam in biserica si atit!?nu cred…a fi crestin este a-L marturisi pe Hristos…cum?un exemplu este acest frate…sau mai corect „crestin”.
    din pacate „crestinismul”a devenit o religie,este rezumat la”a face” sau”nu…2 ceva-cruce,de exemplu-ori Hristos a murit pentru ca noi sa facem cunoscuta Calea Sa si mintuirea Sa!Doamne trezeste pe cei ce Tu i-ai chemat sa fie MARTORII Tai

  8. Slavit sa fie Domnul. Am ajuns s-o vad si pe asta.
    Fratilor, a sosit vremea sa iesim din carapace si sectarism…
    Sa ne rugam pentru preotii si fratii nostri ortodocsi,
    Prin Biserica „mama” reformata si transformata de Domnul si prin pocaitii adevarati indiferent de confesiune se va trezi Romania.
    Amin.

    Visez si ma rog pentru o Romanie vie pentru Iisus Hristos,
    dincolo de bariere confesionale.

    Slava lui Iisus Hristos.
    Amin.
    Un pocait.

  9. asta e erezie … sa zica ala intr-o bis ortodoxa ca nu conteaza in ce dogma crezi !!! auzi ce erezie ,,,

    si felul cum a predicat este unul contrar sfintilor parinti , este specific sectarilor … o predica navalnica , a sangelui nu a Duhului … asta lupta cu pumnu pentru credinta , dadea cu pumnu in aer … saracu … dar vai si de preotul care a lasat o astfel de erezie sa fie predicata in bis ortodoxa … vai de ei …

  10. Nu mie rusine sa o spun….am plans ca un copil ,sunt mai mult ca sigur ca D-zeu a lucrat intrun mod cum nu ma asteptam.Un singur lucru m-a deranjat ,dar as dori ca toti sa avem accea rivna,D-L sa te intareasca VLADIMIRE..

  11. Binecuvant din toata inima Numele lui Dumnezeu. Baptistilor, penticostalilor si altor confesiuni evanghelice, ar trebui sa li se umple fata de rusine. Sa insemne ceea ce am vazut ” cei din urma vor fi cei dintai”? A fi crestin, inseamna a trai cum a trait Domnul Isus. Dumnezeu sa binecuvinteze acea Biserica vie si Duhul Sfant sa o inflacareze tot mai mult. Trezeste Doamne pe toti romanii la o pocainta adevarata si la o traire dupa Cuvantul lui Dumnezeu. Aleluia. Slavit sa fie Domnul.

  12. BINECUVANTAT SA FIE DUMNEZEUL CERULUI SI AL PAMANTULUI ,TATAL DOMNULUI SI MANTUITORULUI NOSTRU A LUI E SLAVA …A LUI E GLORIA …A LUI E CINSTEA …SI ORICE OM I-L VA SLAVI …ORICE LIMBA …ORICE GENUNCHI SE VA INDOI SI-L VA CINSTI -ACUM DE BUNA VOIE SAU ATUNCI DE FRICA ! IUBITII MEI VOI STITI CA IN CER NU VOR FI CATOLICI ,ORTODOXCSI,PENTICOSTALI,BAPTISTI CRESTINI DUPA EVANGHELIE !!!!!! IN CER VOR AJUNGE NUMAI CEI CE SUNT COPII AI LUI DUMNEZEU ,INDIFERENT DIN CE RELIGIE SAU CONFESIUNE FAC PARTE ! DUMNEZEU SA -TI INFLACAREZE DARUL FRATE VLADIMIR SI PARINTELUI SI M-AM BUCURAT MULT PENTRU FIECARE SUFLET DIN BISERICA VIE ,CARE STIE SI PRETUIESTE SFANTUL CUVANT -BIBLIA ! DE OAMENI CA EI ARE NEVOIE DUMNEZEU .EL SA LE DEA VIATA VESNICA SI IERTARE DE PACATE IMPREUNA CU SFANTUL DUH AMIN ! A LUI DUMNEZEU TATAL ,FIULSI SFANTULUI DUH , SA FIE TOATA GLORIA ,CINSTEA SI MARIREA ACUM SI-N VECI -CA PREA MULT NE-A IUBIT……………………!!!!!

  13. Frate Daniel nici nu va puteti imagina ce bucurie ma-ti facut cu acest video, fratele Vladimir a avut un impact foarte mare, si in acelasi timp o ocazie buna de a vesti Evanghelia . Parca eram eu preotul care tot timpul plangea si il lauda pe Domnul.
    Cat de mult as dori ca si pastorii baptisti sa se inteleaga la fel…. Trezeste Doamne bisericile noastre.
    Multa binecuvantare.

  14. Mare Dumnezeu avem !!!
    Iadul este plin de oameni religiosi. In Imparatia cerurilor au intrat, intra si vor intra doar aceia ale caror haine au fost spalate in Sangele Domnului Isus Hristos.
    Hristos Domnul a inviat cu adevarat!
    A sosit vremea cand crestinii „nascuti din nou” sa stranga randurile, sa se adune impreuna la rugaciune, indiferent de confesiunea religioasa.
    TREZESTE, DOAMNE, ROMANIA ! Amin.

  15. Felicitari fratelui V. Pustan si fratelui preot de la biserica ortodoxa din Mosuni pentru lectia deschisa de crestinism adevarat.Acesti slujitori ai Domnului promoveaza un crestinism dezbracat de dogme omenesti,falsa religioziotate si fariseism ieftin.
    Sa ne dea Dumnzeu multi oameni ca ei ,oameni care prezinta mesajul sfintei evanghelii cu sinceritate si din dragoste pentru ISUS si oameni !
    Sincer am fost impresionat pina la lacrimi de acesti doi frati care predica cuvintele lui ISUS nu pentru arginti si faima ci pentru Dumnezeu .

    Dumnezeu sa va binecuvinteze !!!
    Un politist crestin

  16. Este o mare facatura ceea ce se intampla acolo, acolo nu este o biserica ortodoxa.

  17. slava Domnului ca fr. Pustan a intrat cu indrazneala la ortodoxi,si nu e de condamnat ca si-a facut cruce, Biblia spune ca Pavel s-a facut cu iudeii ..iudeu si cu grecii s-a facut grec…el si-a facut cruce ca sa le castige inimile…Domnul sa il cerceteze si pe preotul acela care si-a varsat sufletul inaintea Domnului….si sa nu se lase amagit de enoriasi…ca doar aceeasi Biblie o are si el ca a fratelui Pustan.

  18. Am primt adresa acesta de web, la o famile crestina cu trimitere la acesta trezire a crestinilor si am plans mult si eu si preaiubita mea sotie, aproape de miezul noptii. Noi suntem cateva famili crestine aici si de Paste am fost impreuna cu alta familie crestina la Biserica Ortodoxa la inviere, in miez de noapte. L-am ascultat pe preotul Ortodox de aici de mai multe ori si mi-a placut mult cum vorbeste din Cuvant despre Dumnezeu. Foarte multi prieteni si frati de-ai nostri Ortodox au fost surprinsi placut si mirati ca am paticipat si noi la eveniment. Pentru-ca de oridecate ori erau chemati de noi la intalnirile noastre erau sceptici si evazivi. Unii mai veneau. Acum am observat o deschidere mai mare la ei cand ii chemam sa mai vina la inchinare si cu noi. Spun ei: „daca voi ati venit la noi mergem si noi la voi” Ce frumos e cand barierele religioase sunt rupte de cele a unei singure CREDDINTE, a unui sungur DOMN si BOTEZ.
    ASTA AR FACE SI DOMUL ISUS, AR MERGE SI AR BUCURA PE FRATELE DE LANGA EL. MAI ALES CAND IL CHEAMA CU STARUINTA. FRATI CAUTA PE FRATI INDIFERENT DE CONFESIUNE SAU RELIGIE. EWI N-AU BARIERE SI ZIDURI PREA INALTE PESTE CARE NU POT TRECE.
    SE VEDE LACRIMILE DE POCAINTA INSISTENTA A PREOTULUI ORTODOX. SA LASAM PREJUDEACATILE SI SA NU NE UITAM LA CELE CE SE VAD, NE INVATA MANTUITORUL, CI LA CELE CARE NU SE VAD; CARE SUNT VESNICE.
    EU MA ROG SI CRED INTR-O TREZIRE SPIRITUALA DAR SE PARE CA EA VINE DE UNDE TE ASEPTI CEL MAI PUTIN. TOT INAINTE FRATI MEI ORTODOX. SA STRIGAM CU TOTI CU MIC CU MARE CU TOATA PUTEREA DUPA MILA SI INDURARE SI CINE STIE DACA MANTUITORUL NU SE VA MAI INDURA DE NOI INCA ODATA INAINTE SA VINA A DOUA OARA PE NORII CERULUI. FITI BINECUVANTATI TOTI CU ROUA PROASPATA NEPOLUA DIN CEL MAI DEPARTE PUNCT DE ISRAEL; DIN NOUA ZEELANDA. MANTUITORUL A SPUS CA: EVANGHELIA VA FI VESTITA IN INTREAGA LUME, PANA LA MERGINILE PAMANTULUI SI ATUNCI VA VENI FRARSITUL. VEDEM DECI CA SFARSITUL E APROAPE SA NE PREGATIM PT. INTAMPINAREA MIRELUI NOSTRU, PLINI DE DUH SFANT. AMIN

  19. CE BISERICA MAMA :|? DUMNEZEULE!! Mai citeste Apocalipsa si mai documenteaza-te, DOH, tu, ca si membru a Bisericii Penticosale sau Baptista etc, vrei sa te unesti cu Biserica Ortodoxa sau Catolica sau oricare alta? Nu ti se pare putin ciudat?! Mai gandeste-te, mai citeste despre New Age si Apocalipsa si masonerie si biserica ‘mama’ si ecumenism si asa mai departe… VA ROG 😐 God be with you all

  20. ca sa pot sa spun din toata inima „Slava Domnului !” pentru ceea ce am vazut in biserica ortodoxa unde a predicat D.nul Vladimir Pustan,ar trebuii sa ma lamureasca cineva cu privire la manifestarile celor ce erau ascultatorii din acel locas de cult….Numai cine nu a fost intr-o adunare de frati penticostali nu a recunoscut ce era acolo…mie unul mi sa parut o adunare de frati penticostali intr0 biserica ortodoxa …ceva cusut cu ata alba…si nici acel preot nu mi sa parut a mai fi preot OTRODOX>>>>daca intelegeti ce vreau sa spun…ar fi pacat sa se incerce o inselatorie atat de ieftina,asta nu ar duce decat la o indepartare si mai mare a oamenilor fata de Evanghelia Harului Domnului Nostru ISUS HRISTOS. poate ma lamureste cineva???!!!

  21. Asta nu are ce cauta in BO.Sa stea tapan la el.ERETICII ERETICI SUNT SI ANATEMA SA FIE!Doamne fereste-ne sa ne fereasca de ei.Uite spre sfarsit plange…ce marsavie…mi-e jena de omu asta.Oricum ANATEMA SA FIE!

  22. Cred ca cine este in Hristos sa bucurat si a plans la aceasta adunare .Normal ca au de invatat,sa creasca,dar lam simtit pe dumnezeu la lucru si este minunat.
    Nui cunosc pe acesti oameni dar stiu ca acolo era Isus

  23. Am plins la ascultarea acestei predici.Desi sunt ortodoxa am petrecut Pastele de anul trecut cu fratii baptisti in Noua Zeelanda ,cu invitati din Australia.A fost cel mai frumos Praznic al meu,acolo am simtit chemarea catre Domnul.Am locuit o perioada in acea tara ,si departarea de casa ne-a unit pe toti romanii, indiferent de religie.AVEM UN SINGUR DUMNEZEU, AVEM O SINGURA BIBLIE, IAR DOMNUL ISUS A FOST UNUL SINGUR, DE CE SA NE IMPARTIM NOI CRESTINII PE DIFERITE CULTE ? DE CE SA NU NE RUGAM IMPREUNA ? Indiferent de ce va spune lumea Vladimir Pustan este un deschizator de drumuri.Haideti sa-i urmam exemplul frati ortodoxi, frati baptisti, frati penticostali, frati reformati, frati catolici, frati intr-o credinta.SLAVIT SA FIE DOMNUL. AMIN.

  24. Eu sunt ortodoxa si pot sa spun ca m-a surprins sa vad cum stiau femeile acelea sa raspunda intr-un anumit fel preotului penticostal (daca am inteles bine confesiunea)… Stiau chiar si cantece pe care nu le-am auzit in viata mea cantate intr-o biserica ortodoxa, si ma duc de cand ma stiu acolo… Mie personal mi se pare ciudat, as inclina sa cred ca adunarea aceea, dupa vorba si dupa port, nu era de enoriasi ortodocsi. Altceva nu pot spune. Doar ma intreb daca nu cumva preotul ortodox se numeste Cristian Pomohaci? L-am vazut la diverse emisiuni pe la tv si de acolo stiu ca e faimos in zona aceea a tarii pentru diverse lucruri bune si folositoare pe care le face. Nu stiu de ce plangea asa tare, poate imi explica cineva. Pentru ca daca simtea Duhul Sfant in momentele acelea, mai degraba ar fi trebuit sa fie zambitor si luminos…. dar nu ma luati in seama pe mine neaparat… :)Doamne ajuta si sanatate multa tuturor !

  25. Slava lui Dumnezeu! Credinciosii ortodocsi din Mosuni sunt mai plini de ravna pentru Dumnezeu decat multi pocaiti, iar preotul ortodox e mai pocait si mai smerit decat multi pastori. Oamenii acestia L-au intalnit pe Dumnezeu si Il urmeaza in adevarat si dupa Scripturi. E vremea ca pocaitii sa se mai si pocaiasca nu tot sa vorbeasca despre asta!!!
    P.S. – Mariana – nicieri nu e interzis in Biblie sa-ti faci cruce; e doar interzis sa te inchini oricarui „chip cioplit.” Nu ne inchinam la cruce, dar ea trebuie respectata si iubita – acolo am primit mantuirea.
    P.S. – Emanuel – respectul meu sfintilor parinti care sun cu adevarat sfinti, Dar nici un preot/cleric nu este mai presus de Sfintele Scripturi. Pastorul Pustan a vestit mesajul Scripturilor cu pasiune. Atata tot! Verifica tu in Biblie si vezi daca a zis ceva contrar ei!!

  26. Pomul se cunoaste dupa fructe. Si inainte de a da rod …infloreste. Avem o primavara minunata…si daca nu stricam florile…o sa vedem si roadele…

  27. il admir pe fr.Pustan pt.ceea ce a facut……faptul ca si-a facut semnul crucii cred ca este evident de ce a facut acest gest.
    Trebuie sa privim DINCOLO de asta…………….

  28. Iar se adevereste Cuvantul lui Dumnezeu: „Se vor ridica prooroci mincinosi si invatatori mincinosi” si celelalte (a se citi la Mt. VII,15; XXIV, 11, 24; Mc. XIII.22; II Cor. XI.13; II Pt. II.1; I In. IV.1 etc).
    Foarte bine a facut Vladimir Pustan venind la Cristian Pomohaci la biserica, pentru ca cine seamana se aduna si asa se cunosc amandoi cine sunt. Cristian Pomohaci a facut facultatea pe bani si relatii, fiind cantaret de muzica populara si asa s-a si preotit, cu toate ca traieste despartit de femeia lui, dar nu si de feluriti tineri (este vestit pentru orgiile pe care le facea si inainte de facultate si in timpul acesteia, si dupa). Este bisexual, cu toate ca in ultimii ani prefera baietii. Face si vrajitorie cu cele sfinte, ghiceste viitorul si altele asemenea (Deut. XVIII.10-12, 14; Ier. XXVII.9; Mih. V.9-14 etc), canta cantece laice (cine a auzit asa ceva in istoria Bisericii lui Hristos?) asa ca bine se potriveste cu Vladimir Pustan si altii asemenea. Bine ca v-ati adunat, sa va stie lumea mai bine ce slujitori ai Satanei sunteti.

  29. protestantii nu sunt eretici pentru ca profeseaza dogme false ci pentru ca neaga dogme adevarate.

  30. sincer!!!?? sunt stupefiat! nu am mai vazut asa/ceva intr/o biserica ortodoxa. probabil ca pomohaci este calcat de demonii starniti prin citirea molitfelor Sf. Vasile cel Mare si ale Sf. Ioan Gura de Aur. Preotul asta nu stie canoanele Bisericii Ortodoxe si nici scrierile Sfintilor Parinti. Ei nu slujeau cu ereticii. Ce aberatie! l.a invitat pe acest penticostal sa „vesteasca” cuvantul lui Dumnezeu! Dar el, ca preot, ce face? taie frunza la caini? Nu putea chema episcopul locului sau un profesor de teologie ortodoxa? E ratacit omul de tot! Doamne, cum putea sa planga! Plangea prostia din el, cred. De, omul umbla pe la emisiuni in Postul Mare si face ochi dulci prezentatoarelor de acolo.
    Taica parinte, revino/ti in fire, ca te/ai ratacit de tot! Si nu uita ca slujba Sfantului Botez nu se face doar cu felonul!
    Dumnezeu sa te lumineze nu sectarii!
    Amin, zic tie!

  31. Acel „preot ” nu mai e de mult ortodox cu astfel de convingeri, iar acel om care a predicat in ce a mai ramas din Biserica lui Hristos ar fi trebuit sa i se spuna sa „lase mai moale toiagul cuvantului” deoarece nu se impaca cu duhul blandetii.(I Cor.4,21)
    Avantul lui tumultos de a „imblanzi” si aduce la lacrimogen publicul intitulat crestin nu se inscrie in cuvantul Sf.Ap.Pavel care spune clar ca trebuie folosit duhul blandetii ca sa nu se cada in ispita.
    Daca s-ar analiza scrisoarea ereticului Arie catre Sf.Alexandru al Constantinopolului s-ar vedea acelasi stil/duh razboinic ca al acestui om..

    Sa nu crezi ca daca ai verva in vorba ai si dreapta credinta.

  32. Binecuvanteaza Doamne toate Bisericile din Romania cu o asa trezire!

  33. Obiceiurile acelora sunt departe de a fi ortodoxe, cu alte cuvinte, sunt protestanti in toata regula. Normal..ortodoxia inseamna nevointa, si nu circ din asta protestant…asa ca mai comod este sa mergi la circ.

  34. Slava Domnului! Predica buna.Locul nu e important dar in Evanghelie scrie „in duh si-n adevar”.Cuvintul a fost vestit si va fi de mintuire sau de marturie.”Frati” -cei ce sunt in Domnul.Vedetism? Sper ca nu.Atentie la erezii!(ecumenism,New Age,etc).Lucrarea fiecaruia se va dovedi „in foc”(1Cor.3:10-15).
    Judecata e a Domnului.
    Nu uitati ce a zis Domnul Isus cu privire la vremea din urma si ceea ce e scris in Apocalipsa cu privire la aceasta vreme.
    Fi-ti binecuvintati de Domnul si cei ce purtati vasele Domnului -fi-ti sfinti!

    un crestin politist

  35. mare ti-i gradina maicii domnului, taica!

    sa ma pici cu ceara daca popa ala (atat de tanar si, deci, de naiv! – sa zic pueril?) spera ca (1) se incurca cu pocaismul si ca mai poate ramane ortodox si (2) ca ramane nefaultat de vladica lui cand o afla ala ce-a facut: ca a pactizat cu sectantii si ca i-a adus in sfanta biserica stramoseasca!…
    nefericitul!

    si-a dus turma pe cai laturalnice
    si-a lasat mieii pe mana lupului
    si-a dedat sufletul erezii
    si de capul lui a hotarat sa faca propaganda buna pocaitilor in chiar sfanta biserica stramoseasca!
    si, si, si!… ajunge ca sa il caterisim!

    daca inca nu, atunci l-o judeca satu-ntreg si s-o-mparti biserica in doua: oricat l-ar iubi unii, altii tot or sa-si dea seama c-a apucat parintele la mintea copiilor si ca ii sminteste si pe altii cu lipsa lui de minte! sa te dai cu dusmanul si sa zici ca stai azi ca la curs, ascultand din sfantu-altar cum de la catedra vorbeste… omul lui dumnezeu?! adica pocaitul!
    nu e in toate mintile! haide jos pe pamant, parintzele!
    amu, ni!
    c-ai plecat cu sorcova si te-a dus de nas pocaitul cu semnul crucii aleia pe care n-o cinsteste si-n a carei putere, de care se topeste necuratul ca ceara la fata focului, nu crede, dar si-o face-n fata voastra numa’ ca sa treaca puntea-n staulul mielutilor imbracat in blani de oaie!
    si sa-i mai zici si profesor, adica rabbi!

    sus parinte, ca ti se uda evanghelia!

  36. Obiceiurile acelora sunt departe de a fi ortodoxe, cu alte cuvinte, sunt protestanti in toata regula. Normal..ortodoxia inseamna nevointa, si nu circ din asta protestant…asa ca mai comod este sa mergi la circ.

  37. Intamplator am intrat aici si mi-a fost dat sa vad mai multe pareri,pro si contra.Dar asa cum s-a mai spus Dumnezeu nu ne alege dupa religie ne alege dupa cum stim sa-l urmam in credinta, dupa fapte. Eu am ascultat cuvantul fratelui Pustan pe cand eram ortodoxa si mentionez ca nici un preot ortodox nu a putut sa patrunda cu cuvantul lui Dumnezeu la inima mea asa cum a facut-o fratele Pustan. De atunci am avut foarte multe intrebari la care sa-mi raspund si toate raspunsurile mi-au venit din Sfanta Scriptura nu de la slujbele lungi si fara cercetarea Duhului Sfant din bisericile Ortodoxe.Cand am intrat in Biserica Penticostala am simtit cu adevarat trairea cu Dumnezeu care mi-a schimbat inima , gandirea si mi-a luminat mintea. Trebuie sa fie si in bisericile ortodoxe o trezire spirituala si multi preoti ortodocsi au simtit ca trebuie sa faca altceva decat au fost invatati… Dumnezeu sa-i lumineze pe fiecare sa fac ce este placut Domnului.Ce a facut preotul Cristian Pomohaci ar trebui sa faca si alti preoti , dar nu pot face doar cei calauziti de Duhul Sfant, cei care au cercetarea Duhului Sfant asa cum a avut-o preotul Pomohaci de aceea a plans. Domnul sa-i dea putere in continuare.

  38. As vrea sa-l intreb pe acel Pustan daca stie CREZUL, si cu asta cred ca am spus totul.Scria bine cineva ca vremea lui Antihrist se apropie cu pasi repezi.Ecumenismul infloreste pe zi ce trece tot mai tare.Imi pare tare rau ca ne lasam asa de usor pacaliti.Doamne Ajuta!

  39. daca cineva doreste sa afle mai multe despre acel preot si aceea biserica , poate lua legatura cu mine pe adresa de ms gutdem@yahoo.com am copilarit impreuna si este din aceiasi localitate de unde sunt si eu …si va pot oferi mai multe in particular . Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

  40. pentru fr Daniel Branzai …. as dori mult daca este podsibil sa ia legatura cu dumneavoastra si daca doriti va rog sa ma contactati pe adresa mea de yahoo si mess in acelasi timp gutdem imi este adresa …eu sunt un fr penticostal din irlanda.

  41. DOMNUL SA FIE SLAVIT PENTRU DESCHIDEREA PREOTILOR CATRE EVANGHELIE. ESTE NEVOIE DE TREZIRE SPIRITUALA IN ROMANIA.
    SYLVESTRE: DOGMELE TREBUIE SA SE BAZEZE DOAR PE SCRIPTURA! FII CORECT SI OBIECTIV IN PRIVINTA DOGMELOR. TOT CEEA CE ESTE CONTRAR CUVANTULUI DOMNULUI ISUS SI AL APOSTOLILOR NU ARE VALOARE DE DOGMA. BISERICILE TREBUIE SA FACA CURATENIE IN DOCTRINELE LOR…CURATENIE GENERALA. PENTRU CA MIZA SUNT SUFLETELE NOASTRE ALE TUTUROR! AMIN!!!

  42. Ceea ce am urmarit m-a cutremurat, dar nu in bine.
    Vai de preotii care lasa sa se intample asa ceva! Stiti ciucurii de la vesmintele preotilor ortodoxi? Simbolizeaza sufletele de care ei sunt responsabili in fata Domnului. Vai de preotul care va pierde sufletul credinciosilor.
    Greseala preotilor nostri este ca ei au uitat sa faca cateheza in biserica. Oamenii au devenit mobile in Biserica si nu inteleg nimic din slujba, caci nu le explica nimeni.
    Dar sa stiti ca si noi suntem datori sa atragem atentia preotului daca acesta greseste si daca intr-adevar sunt probleme mai serioase atunci se anunta Episcopul, Mitropolitul.
    Ceea ce mi s-a parut curios este ca oamenii nu stiu ce inseamna prozeletismul. Nu vi s-a parut curios ca doar anumite persoane din aceste filmulete stiau ce sa raspunda si cum sa reactioneze la vorbele pastorului? I-a dus pe toti de nas. Ei au o buna psihologie asupra oamenilor, caci sunt instruiti in a face asa ceva.
    Tinerilor, nu va lasati dusi de nas. Si pe acest site sunt comentarii express de-a lor. Nu uitati un singur lucru: preotii nostri au har, pastorii lor nu au nimic…..sunt doar oameni care vorbesc spre a insela.
    Incearca sa dovedeasca ca fac minuni, ca nu stiu ce semne mai primesc, etc.

    Nu stiu daca acest mesaj v-a luminat pe unii dintre voi dar este un apel la toti cei care vad astfel de lucruri ca se intampla in Biserica Ortodoxa! Nu lasati sa-si bata joc de religia noastra, traditia noastra….

    Doamne ajuta!

  43. A, inca un lucru….fiti atenti la nuantele scrisului: ii puteti descoperii pe penticostalii dupa acest blog prin scrierea lui IISUS HRISTOS!

    Penticostalii, si nu numai, scriu ISUS ( si nu IISUS) CHRISTOS (HRISTOS).

    Nu stiu de ce preotii din Ardeal vin toti la Bucuresti dupa functii si parohii in loc sa-si faca misiunea la ei, in locurile unde s-au nascut, au copilarit si s-au scolit?

    Pacat…..caci iata ce se intampla daca ei vin dupa functii….lasa pe cei care sunt foarte slabi!
    Pacat ca parintii isi obliga copiii sa se faca preoti, avocati, medici doar pe considerentul ca se castiga bine si nu ii intereseaza de talatul pe care il are copilul sau. Acesta este pacatul parintilor ca isi obliga copii sa se faca popi, nu PREOTI!!!

  44. Slava Lui Dumnezeu!
    Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru inima deschisa catre El…am simtit cu adevarat Cuvantul Lui prin gura Fr. Vladimir Pustan care este un om plin de Duhul Lui!!!
    El sa ne ajute sa ne iubim cu adevarat

  45. …vai domnul Daniel Banzai, se pare ca dvs nu ati ascultat predica sau deobicei sunteti asa laudaros? Doamne da’ne minte ca intuitie avem….

  46. Sunt ortodoxa pana in maduva oaselor si am simtit un mare dezgust privind filmuletele, privind batjocura ce a fost permisa de acest preot ortodox cu numele si protestant cu duhul. Conform canonelor ortodoxe acest preot va trebui caterisit!
    Acest predicator care nici cruce nu stie sa faca dupa tipic, isi arata puterea prin ridicare mainii si a tonului. Acest lucru nu e deloc in spirit ortodox. Ascultati predicile cuminiti si frumoase ale Parintilor Ortodocsi, cititi Vietile Sfintilor. Nicaieri nu este scris despre acest tip de predica „urlat”si „gesticulat”. Sa va fie rusine celor ce ati permis sa intre un predicator in Sfanta Biserica Ortodoxa si mare rusine si celui ce a acceptat sa tina aceasta predica spre smintirea oamenilor!
    Fratele vostru Pustan nu a avut harul ci nesimtirea sa predice intr-o biserica ortodoxa. Doar preotii si calugarii ortodocsi au acest drept! Nicidecum un eretic! Un eretic care nici macar nu si-a declarat confesiunea! In biserica noastra de parohie daca ar fi venit un astfel de predicator ar fi scos pe usa afara. Nu avem nimic cu voi dar stati in lacasurile voastre. Nu incercati sa ne panagriti si rastalmaciti Adevarul!
    Cititi si asta:
    http://www.chiazna.ro/blog-pestele-de-la-cap-se-impute.php
    http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/02/lupii-chemati-paznici-la-oile-ortodoxe-nu-se-impune-caterisirea-preotului-pomohaci-inalt-preasfintite/

  47. SLAVA DOMNULUI PENTRU CEEA CE AM VAZUT !!! daca cineva doreste sa cunoasca biserica si preotul – cred ca se poate accesand pe google – Biserica ortodoxa din Mosuni – si eu am sa fac acest lucru ca daca intradevar este biserica ortodoxa – inseamna ca trebuie sa ne trezim din atipirea in care am ajuns si sa fim in clocot , altfel ne-o iau inainte cei din urma. Dumnezeu sa ne ajute sa ne unim in rugaciune pentru Marea trezire din Romania.

  48. SLAVA DOMNULUI PENTRU CEEA CE AM VAZUT !!! daca cineva doreste sa cunoasca biserica si preotul – cred ca se poate accesand pe google – Biserica ortodoxa din Mosuni – si eu am sa fac acest lucru ca daca intradevar este biserica ortodoxa – inseamna ca trebuie sa ne trezim din atipirea in care am ajuns si sa fim in clocot , altfel ne-o iau inainte cei din urma. Dumnezeu sa ne ajute sa ne unim in rugaciune pentru Marea trezire din Romania.

  49. multi sant dornici de senzatii tari,cam ce se intampla la mosuni
    conform canoanelor bisericii nu este voie a te ruga impreuna cu cei de alta confesiune,dar se pare ca la Mosuni,la pr. Pomohaci se poate .
    iar vociferarile acelor femei denota cam ceia ce se intampla la penticostali.
    deci in biserica ortodoxa nu admitem asa ceva.

  50. Apreciez si respect decizia fratelui Pustan de a vorbi intr-o alta biserica decat penticostala, baptista, sau de alta confesiune. Cred ca Dumnezeu ne cheama sa traim in pace cu toate confesiunile atata timp cat traim toti in Isus Hristos. Noi trebuie sa fim BISERICA. Dar trebuie sa fim o biserica relevanta, adevarata, realista, plina de Duhul Sfant, de dragoste si intelepciune. Sa incetam sa traim in barca pentru ca Domnul nostru Isus Hristos ne-a chemat sa traim afara din barca, acolo este marea incercare prin care vrea El sa ne treaca…sa nu mai traim izolati, ci sa traim in lume, pentru Cel ce este in noi este mai mare decat cel ce este in lume si El a biruit lumea. Domnul sa va binecuvanteze Frate Pustan, si Domnul sa binecuvanteze biserica in care ati vorbit…si mai mult decat atat Domnul sa-l binecuvanteze pe Preotul bisericii care a avut initiativa aceasta…fiti binecuvantati.

  51. Oameni buni, cercetati duhurile: “nu va inselati: ,,Tovarasiile rele strica obiceiurile bune ” (1Cor.15:33)
    Iata o alta “slujba” a preotului Cristian Pomohaci de la Mosuni, “tovarasul’ de “evanghelizare” al lui VP.
    “Preotul” se face vinovat de data aceasta, ca nu si-a facut cruce. Poate va faceti voi.
    http://www.youtube.com/watch?v=_dTHKcrNTXY
    ….dar a primit aprobare:
    “La spectacole, părintele Cristian mai participă doar când primeşte binecuvântarea Arhiepiscopului de Alba Iulia.”
    sursa:
    http://www.lamosuni.ro/parohia_d.php?id=9

  52. un apostol pavel al romaniei…. Pastorilor din toata tara luati aminte la aceste lucruri si invatati, nu mai serviti oamenilor pe care ii conduceti(pentru interesul vostru) ci serviti-L pe Dumnezeu!

  53. fratilor ,a fii religios nu insemna a fii crestin.lasati-l pe fratele pustan sa predice evanghelia ca o face mai bine decat multi altii.sfanta scriptura ne spune ca sa te faci frate cu grecul,cu iudeul ca sa-l castigi pentru hristos.sa ne cercetam inaintea lui dumnezeu inainte de a judeca pe altii ai mila doamne de poporul tau

  54. eu cred ca e doar o forma de evlavie,,,, caci un om care e prieten cu D-zeu nu-l injoseste, el in declara prieten lui ,,,, inchinindu-se unei pietre si aplecindu-se in fata unei cruci si facind semnul crucii…. cred ca ne place POPULARITATEA,,,, pocaita e altceva e smerenie , e ascultarea de Cuvint, e cinstea pe care trebuie sa o dam doar Dumnezeului adevarat nu,,,nu,,,nu , unei pietre inchinarea e in duh si adevar.
    Doar citeva versuri: sa mergi cu El alaturea pe drum, Scriptura sa o stii pe din afara , Pe altii la credinta sa-i indrumi , S-nduri dureri , prigoana si ocara ,,, Si sa nu-l stii pe Cel in care crezi , sa nu-i fi cunoscut apropierea,,,,,,,, Tu nu stii glasul cind te mustra lin ….
    Atunci n-ai bucuria Lui Isus , Nici siguranta mintuirii tale….. ( In drum spre Emaus- Tatiana T)
    Priviti si preotul ce patruns e acolo si apoi cinta in spectacole ,Oameni clatinati in sus si-n jos.

  55. Hristos a Inviat!
    Interesant ceea ce se intampla si cum lucreaza Dumnezeu. Ca un pastor protestant sa vina intr-o Biserica crestina ortodoxa si mai mult sa si tina un discurs pe marginea unuei citiri din evanghelie. Vreau sa va multumesc pe aceasta cale, pentru ca, desi sunt un ortodox, sau cel putin asta as vrea sa ajung pana la capatul zilelor, deci vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati dat sansa sa vad prin intermediul situ-lui d-voastra un “pocait” si cum se comporta el. De acea am observat ca acest neoprotestant este un om, si dupa cum spune si parintele Cristian, un om al lui Dumnezeu, care din cate am vazut eu vrea sa ajunga un COPIL AL LUI DUMNEZEU, ceea ce noi crestinii suntem deja prin infierea Duhului Sfant primit la botez.
    Ce ma face sa cred acestea este faptul ca a acceptat sa vina intr-o Biserica Ortodoxa, cu Icoane pe pereti si cu pomenirea Maici Domnului inauntru, bine stiut faptul ca ei, neoprotestantii nu accepta astfel de lucruri. Mai mult, daca ati urmarit filmul o sa observati ca la un moment dat el se inchina, asa in felul nostru, cu Sfanta Cruce. Si nu e ortodox. Iar apoi, ce este si mai interesant. pomeneste de un episcop, Policarp al Smirnei, ce nu a fost penticostar, ci a fost plin de Duhul, si face parte din patrimoniul nostru al Sfintilor Parinti, parinti pe care noi am cam uitat sa ii mai pomenim, dapoi sa le urmam viata.
    Pentu altceva am intervenit de fapt. Vreau sa va atrag atentia ca sunt alte stiri mult mai importante care necesita atentie, cum ar fi Legarizarea noului cod al familiei, care legiferiaza incestul (casatoria intre frati, intre mama si fiu, intre bunica si nepot). Apoi Bisericile sunt pline de parinti care isi omoara copii, fie prin avort fie apud prin crestere. Tot bisericile sunt pline de sterilete. Si nimeni nu face nimic si nu ne intereseaza. Parintele duhovnic de la Neamt spunea ca nu mai este timpul tacerii. De aceea vrea sa intreb> Cine sau ce sinod ecumenic a decretat ca penticostarii sunt eretici? sau de ce stim sa judecam, mai repede de a cerceta duhurile? Nu cumva avem am prins prea mare curaj in fata lui Dumnezeu si am uitat ce ar trebuie sa facem cu timpul nostru si ce ar trebui sa avem ca scop principal al vietii noastre: Duhul Sfant.
    Sa ne temem de judecata pe care o va face Dumnezeu cu noi, dupa modelul cum am judecat noi! iar intotdeauna intre dreptate si pace sa alegem pacea pentru ca doar facatorii de pace vor vedea pe Dumnezeu

  56. „Criticilor” le spun ce le-a spus Eminescu: „E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”. Poate voi slujiti intr-un mod mai sfand ca fr. Pustan si va stricam sfintenia. Scuzati-ne! Domnul sa deschida usi si sa na dea curaj sa vestim iminenta Sa venire si sa nu uitam ca pocainta nu se practica in iserici, ci dupa ce iesim din ele.

  57. „Criticilor” le spun ce le-a spus Eminescu: „E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”. Poate voi slujiti intr-un mod mai sfand ca fr. Pustan si va stricam sfintenia. Scuzati-ne! Domnul sa deschida usi si sa na dea curaj sa vestim iminenta Sa venire si sa nu uitam ca pocainta nu se practica in biserici, ci dupa ce iesim din ele.

  58. „Criticilor” le spun ce le-a spus Eminescu: „E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”. Poate voi slujiti intr-un mod mai sfand ca fr. Pustan si va stricam sfintenia. Scuzati-ne! Domnul sa deschida usi si sa na dea curaj sa vestim iminenta Sa venire si sa nu uitam ca pocainta nu se practica in biserici, ci dupa ce iesim din ele.

  59. MIRELAAA, cred ca am raspunsurile pt tine :

    1. Pe langa biserica ortodoxa pe care o vizitezi tu, mai fa-ti timp si pt altele de la tara si te vei convinge ca nu e chiar asa de cusuta cu ata alba- o sa gasesti multi enoriasi ortodocsi asemeni celor din Mosuni, care intr-adevar seamana bine unor penticostali.

    2. Mai asculta la radio si cate o emisiune a fratilor ortodocsi si o sa auzi sigur cantandu-se „Isuse-al meu tovaras scump”!

    ….Iar pt cei care il critica atat de aspru pe V.P, mai cititi si incercati sa intelegeti Scripturile, ca sigur veti gasi lamuriri la toate dubiile voastre despre V.P.! Si poate o sa ziceti si o ruga pt el!
    …O, si acum pt TOTI: sa ne ajute Dumnezeu sa-l DORIM macar atat cat cei din Mosuni, sa-l MARTURISIM macar atat cat V.P. , si sa-l CAUTAM macar atat cat C.P.!!

  60. slava Domnului. ink speram la o zi in care sa fim toti intrun duh…si sa uitam de formalitati ..de secte ..si sa ne pocaim cu adevarat.

  61. TOT CE FACEM SA FIE SPRE SLAVA DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS.

  62. ADEVARAT CA A INVIAT !!!!!!! – raspund salutului frumos a lui Ovidiu – care m-a impresionat placut in ceea ce a scris – Dumnezeu sa-l binecuvinteze !. A spus multe adevaruri despre starea de pacat in care se afla multi crestini in zilele acestea – de fapt specificate de Domnul Isus si Apostoli – ca vor fi in zilele din urma. Crestinii din toate cultele se pot uni in multe lucrari care sunt comune – vestirea Evangheliei, luarea de pozitie la diferite legi sau decrete care aduc prejudicii in viata oamenilor,…. Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem menirea care o au reprezentantii tuturor cultelor crestine. Este adevarat ca neoprotestantii sunt considerati ca eretici ( am auzit de la multi oameni ortodocsi – la comentarii nu pe fata) si nu am stiut de unde vine aceasta pozitie a lor – pana cand am auzit marturisirile unui alt preot ortodox – Florea Cristian – care din tinerete a avut dragoste pentru Dumnezeu si a cautat – adevarata cale a lui Dumnezeu care duce la mantuire – din cuvantul scris in Biblie dar care nu se regasea in viata oamenilor de care era inconjurat . Cautati pe google – preotul Florea Cristian si veti viziona multe marturii ale lui . Primul om in care a vazut trairea unei vieti dupa cuvantul lui Dumnezeu din Biblie, a fost un pastor baptist, din localitatea in care a inceput el sa-si exercite misiunea de preot ortodox. Au urmat multe evenimente prin care a ales sa asculte Vocea lui Dumnezeu care il calauzea – decat vocea preotilor in subordinea carora se afla ( care ii numeste pe pocaiti – eretici care s-au departat de dreapta credinta ). M-am bucurat asa de mult de acest preot – care este un exemplu pentru orice om de pe pamant care vrea sa afle adevarata cale care duce la mantuirea sufletului – prin cunoasterea Cuvintului lui Dumnezeu. Domnul Isus Hristos pentru aceasta a venit pe pamant – sa deschida o cale noua ( diferita de cea care se stia atunci in Israel) – prin propovaduirea legii lui Dumnezeu, prin moartea de pe cruce ( simbolul jertfelor din Israel pentru pacate – nu pentru mantuire ) – sangele care s-a scurs din trupul lui Isus are puterea iertarii tuturor pacatelor pe care le-ar putea savarsi un om – cu conditia sa se intoarca de la ele si sa-l urmeze pe Isus. Ne bucuram cu totii de Invierea Domnului Isus si de inaltarea la cer – unde a primit de la Dumnezeu o slava mult mai mare decat cea dinainte – sta la dreapta lui Dumnezeu ca – Marele Preot si mijloceste pentru toti oamenii de pe pamant ( pentru care s-a jertfit ) – Evrei 4:14 … Dumnezeu sa binecuvinteze Romania !!! – toti romanii sa afle Calea Sigura care duce la mantuirea sufletului . Ma alatur frumosului indemn scris de Marcel – TOT CE FACEM SA FIE SPRE SLAVA DOMNULUI ISUS HRISTOS . AMIN ! DOAMNE AJUTA-NE.

  63. Mirela si-a pus aceleasi intrebari ca si mine, dupa vizionarea filmului – acele femei care aveau capul acoperit , care spuneau Amin la predica, cantarile, deschiderea mare a lor pentru cuvantul lui Dumnezeu … Dupa aceea am cautat pe google biserica mosuni- sa stiu de unde este – scria ca este din judetul Mures si spunea despre preotul Pomohaci lucruri minunate ( cei care merg acolo nu eu care am vizionat o predica ) si atunci am mers mai departe si am gasit un site al parohiei Mosuni – pentru cei ce doresc sa cunoasca mai multe despre biserica , preot, canoane, marturii ale oamenilor din toata tara care vin aici si gasesc rezolvarea necazurilor – de la Dumnezeu prin rugaciunile si predicile preotului Pomohaci) . M-am bucurat cand am aflat din site, ca preotul s-a nascut in Rebrisoara, judetl Bistrita Nasaud, a facut liceul la Cluj si apoi la Bucuresti a urmay mai multe facultati – ultima fiind Teologia unde a intrat al 13-lea desi erau 8 pe 1 loc la examenul de admitere. Apoi mi-am adus aminte de o colega ortodoxa care are necazuri mari si pe care am indemnat-o intotdeauna sa citeasca Biblia si sa meraga la biserica unde preotul poate s-o ajute. A inceput sa caute cei mai buni preoti pe la manastiri si cand am intalnit-o in primavara asta am intrebat-o cum a ajutat-o Dumnezeu la rezolvarea necazurilor si ridicarea nivelului de credinta. Mi-a spus ca in ultima vreme se duce cu toata familia la o parohie in judetul Mures unde a gasit o atmosfera care o apropie de Dumnezeu si un preot care are mare har de la Dumnezeu si se roaga pentru oamenii veniti din toata tara. Imi spunea ca nu lasa sa intre in biserica femei in pantaloni sau fara sa aiba capul invelit cu o basma. Cand mi-am adus aminte de aceasta conversatia cu colega mea, am zis – acum cred ca in aceasta biserica este un preot care – l cauta cu adevarat pe Dumnezeu si enoriasii sunt ortodocsi care il insotesc in aceasta cautare – Dumnezeu se descopera oamenilor in masura cautarii lor. In ziua cand le-a predicat pastorul Pustan au ajuns sa cunoasca mai multe lucruri minunate despre – calea mantuirii trasata de Isus. Dumnezeu sa-i binecuvinteze !!!!!

  64. multi vor da in tine Vladimir,am inteles ca focul arde,am sa te sfatuiesc in versuri.
    „Doar zgura neagra cade de pe tine
    Cand arzi sub lovitura de ciocan
    Acel ce este aur va ramane,
    Iar intr-o zi se va numi titan”
    te du inainte DOMNUL ESTE CU TINE.

  65. todeauna au existat si vor exista carcotasi.sunt multi oameni care vad numai ce le place si ce le convine, in vremea Mantuitorului nostru Isus cand era pe pamant , au existat si atunci acesti carcotasi. vedeau clar minunile si semnele pe care le facea Dumnezeu prin Fiul sau si nu vroiau sa creada. ba mai mult il condamnau si ziceau ca lucreaza cu puterea intunericului. cineva mai sus a spus ca acolo nu era Duhul Sfant pt ca preotul plangea si nu radea sau cam asa ceva. oare ma intreb daca toti acesti carcotasi au fost cercetati vreodata de DUHUL SFANT. , daca nu va indemn fratilor cautati-l pe Dumnezeu cata vreme se mai poate gasi si El va va cerceta si o sa aveti experiente pe care nu se pot explica in prezenta Lui. Dumnezeu sa va ierte si sa va ajute sa va POCAITI. da a-ti auzit bine cuvantul pocainta si va dau si o referinta biblica ; faptele apostolilor cap. 17 versetul 30 care spune asa. ; Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si poruncesre acum TUTUROR OAMENILOR sa se pocaiasca. DOMNUL SA NE AJUTE PE TOTI AMIN

  66. FR Vladimir nu ti-o spun ca sa te mandresti ci ca sa te smeresti ceea ce ai facut dumneata in acea biserica ,ai facut ceea ce tea invatat Isus Domnul. ferice de dumneata ca ai ascultat de porunca pe care ai primit-o de la EL., … si ar trebui sa fie un semn de intrebare pentru toti pastorii si preotii care zic ca au Dragostea lui Dumnezeu in ei!! Pentru domnul preot ce sa zic JOS PALARIA , multi avem de invatat de la el . Domnul sa-l ajute sa nu fie doar un foc de paie si asa sa fie toata viata.

  67. Am in familie penticostali si ,nu ca i-as condamna pentru aceasta ,dar cu toate ca sunt tot crestini ,se ceeaza anumite disonante si chiar separari intre rude ,mai ales cu prilejul unor ritualuri la ortodocsi (ceea ce penticostalii nu practica si desconsidera fatis pe ortodocsi pentru aceasta)sau alte abordari privind sarbatorile religioase.Toate acestea fac sa dispara unitatea ,atat de necesara intr-o familie,sa fie un fel de raceala ,de formalism,care aduc neajunsuri tuturor ,in plan sufletesc.Noi ,ortodocsii,suntem mai toleranti si-i ascultam cand au ceva de comentat ,dar ei ,penticostalii si evanghelistii (am si de astia in familie)nu asculta replicile ortodocsilor;se ridica si pleaca.Deci ei spun ce au de spus ,ofera tot felul de reviste de-ale lor ,dar nu sunt dispusi la o discutie ,dezbatere,analiza.Ca si cum ei detin adevarul absolut.Si ce ma dezgusta cel mai mult e ac acesti pocaiti sunt femei si barbati care au un trecut foarte deocheat (au avut aventuri nenumarate ,deci preacurvie,vicii ca bautura ,fumatul, petreceri desfranate etc.)si acum fac ei pe-a sfintii fata de noi , care am avut doar un singur sot/sotie si am trait conform celor zece porunci. Ca acum ,a slujit acest pastor Pustan ,intr-o biserica ortodoxa si a facut cruce e o strategie de-a lor .Am observat aceasta tactica -surprinzatoare !,si la rudele mele penticostale,acum recent.Ceea ce nu se intampla inainte.De exemplu asculta radio Trinitas!si se ofera a merge la biserica ortodoxa cu mine ,dar ma invita si al ei ,la biserica (desi eu am fost ,cu ani multi in urma la ei ,insa ei nici nu voiai sa auda o invitatie intr-o bis ortodoxa0. E foarte ciudata aceasta ,,deschidere ” a lor.Sau poate au vazut ca ,desi sunt pocaiti ,se comporta la fel sau mai rau decat ortodocsii.tinerii umbla imbracati deocheat -cu buricul gol-,beau ,fumeaza,merg la bar…………si atunci care e diferenta?Pana la urma suntem tot crestini si nu ar trebui sa ne faramitam in atatea culte si paraculte.se stie unde ar duce asa ceva.Si ar fi pacat.Crestinismul a creat Europa civilizata .E religia care ofera un sistem de educatie specific uman.e timpul sa inteleaga si ei acest lucru si sa se termine cu scindarile si bisericutele astea !

  68. sint mindru sa am un frate ca vladimir pustan!

  69. Draga Selectta,

    Nu cred ca ar trebui sa punem un etalon pe totii crestinii de un anumit cult, daca am gasit unii care nu ne plac. Dumnezeu nu ne cere nicidecum sa ducem o lupta intre confesiuni si sa spunem ca una sau alta este mai buna. Asa cum scria cineva mai sus, in cer vor fi oameni mantuiti din toate confesiunile, oameni care cred in Hristos , care Il cauta cu toata inima si asculta de poruncile Lui. Deci efortul nostru trebuie sa fie acela de a cauta cu toata inima ce doreste Dumnezeu de la viata nostra.
    Personal, nu cred ca ecumenismul este bun, asa cum pare ca sugerezi. Exista in lume oameni care isi spun crestini si care totusi sunt homosexuali,sau fura statul prin tot felul de acte false, sau isi schimba mai multi parteneri pana sa se casatoreasca,sau isi vand prietenii pentru un pumn de bani, etc…
    Nu cred ca pot sa ii numesc FRATI pe acestia, desi ei isi spun crestini. Mai degraba cred ca Dumnezeu ma cheama sa le spun adevarul , IN DRAGOSTE.
    Crestini sunt aceia care citesc Biblia ,implinesc cele scrise acolo si Il urmeaza pe Isus, in detaliile vietii lor, nu numai duminica la biserica.

    „Cautati si veti gasi” Cred ca societatea noastra are mare nevoie sa se opreasca din iuresul ei si sa Il caute pe Dumnezeu, care se lasa gasit, dar nu fara efort. Diamantele caracterului lui Dumnezeu nu se gasesc la suprafata, numai cel ce cauta din toata inima gaseste comorile ascunse.
    In dragoste, MM

  70. Sunt unii oameni care nu pot sa-si ascunda gelozia. that’s OK. We all have our issues. But anyway. Dumnezeu se foloseste de Vladimir Pustan spre gloria Lui, si pentru noi e uimitor. Keep up the good work brother.

  71. INTERESANT!!!
    Apreciez deschiderea fr. Pustan, totusi nu a mers prea departe??? Cruci facute cu smerenie??? Nu cred ca a predica adevarul inseamna si a cobori standardele… Pentru ca daca este asa, ECUMENISMUL pe care il observ aici, va fi si depersonalizarea Bisericii lui Hristos!

  72. am ascultat si eu din america predica aceasta a fratelui Vladimir si multumesc Domnului pentru el si pentru curajul lui de a predica in felul acesta

    am vazut aici in comentarii de multe ori pomenit termenul de ‘ecumenism’ – oameni buni, inainte sa aruncati cuvinte pe pagini, fiti siguri ca intelegeti ce spune-ti…ecumenism e miscarea unde dam la o parte lucrurile unde nu sintem de acord ca sa reusim cumva sa ne ‘inchinam’ impreuna – catolici, evanghelici, musulmani…nu conteaza, toti au acelasi dumnezeu – asta-i ecumenism

    ce sa intimplat la mosuni nu are nimic de a face cu asta…eu unul am vazut evanghelia predicata acolo in mod clar si concret cum poate nu am auzit-o in multe biserici evanghelice – Domnul Isus a fost proclamat – slava Lui pentru ca are oameni peste tot care sunt gata sa-L vesteasca chiar daca vor avea mai apoi de suferit

  73. fii binecuvantat fr Pustan.o fi gresit sau nu cu semnul crucii nu-i chiar treaba noastra sa judecam.daca din cei ce critica eu as dori sa vad unul care predica mai bine ca el,daca vreunul din ei nu a gresit s-arunce cu piatra.oricum in multe bis penticostale nu intalnesti asemenea atmosfera si uneori trebuie sa plecam capul jos si sa spunem suntem slabi si pacatosi.

  74. Datorita preotilor ortodocsi parintii nostrii au fost dati afara din serviciu au fost batuti si turnati la politie si securitate;au fost bagati la puscarie pe ani grei de catre „fratii nostrii ortodocsi”
    ortodocsii nu ne suporta pentru ei suntem spurcati,suntem cei ce pregatim venirea anticristului multi ortodocsi ne-ar inghiti de vii
    Vladimir pustan deschide drumul spre marea ecumenizare
    Apoi fratilor penticostali si baptisti,daca Cuvantul si Voia Domnului este la ortodocsi,de ce am mai iesit de acolo si pentru ce faceti evanghelizari ?

  75. In Bistrita vor avea loc manifestari cu ocazia Zilelor Bistritei – 17 – 19 iulie iar printre invitati – care se vor urca pe scena si vor canta muzica populara este – Cristian Pomohaci, artist de muzica populara ( asa scrie pe agenda primariei privind desfasurarea evenimentelor. Va canta in data de 18 iulie – (17 – 20) – Spectacol de muzica populara – pe scena amenajata in Viisoara – cartier al Bistritei. Va intreb daca a meritat gestul fr. Pustan – sa-si faca cruce si sa se inchine la icoana la sfarsitul slujbei ? A derutat pe cei prezenti acolo – i-au facut sa inteleaga ca acesta este modul de inchinare a celor din parohia dansului ( ca eu nu ma identific cu acest mod de inchinare). Daca nici preotul nu a inteles mesajul predicii despre pocainta atunci cine a inteles de acolo? Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa ne dea multa intelepciune – ca sa mergem pe calea ingusta – siguranta ajungerii la locul promis de Domnul Isus Hristos.

  76. pace tuturor …vreau sa va spun ca in acel moment era foarte emotionat fratele pustan si kiar nu prea si.a tinut cumpatul pentru ca multi erau in jurul lui si pentru ptrima data in biserica ortodoxa si predica cu foc si deaasta si.a facut cruce vrand sa fie putin ca ei ca sa poata sa.i salveze pentru hristos si mai ales ca pastorul bisericii plangea mereu-mereu…

  77. 1.”Iti multumesc Tie Doamne ca desi sunt un mare pacatos si nu am facut cele bune , m-ai invrednicit sa mor orthodox”-cuvinte smerite rostite de un monah din Sf. Munte Athos la sfirsitul vietii .
    2.Ereticii , sectarii , ateii , ecumenistii , masonii , etc . au rezervat o buna parte din iad….
    3.”Cum se topeste ceara de la fata focului , asa sa piara diavolii de la fata celor ce iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul crucii”-din rugaciunea de seara

  78. 1.”Iti multumesc Tie Doamne ca desi sunt un mare pacatos si nu am facut cele bune , m-ai invrednicit sa mor orthodox”-cuvinte smerite rostite de un monah din Sf. Munte Athos la sfirsitul vietii .
    2.Ereticii , sectarii , ateii , ecumenistii , masonii , etc . au rezervat o buna parte din iad….
    3.”Cum se topeste ceara de la fata focului , asa sa piara diavolii de la fata celor ce iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul crucii”-din rugaciunea de seara

  79. Dumnezeu sa va intareasca fr Pustan,aveti nevoie din plin,de ajutorul Lui..,Am citit putin printre randuri si am ramas impresionata atat pozitiv cat si negativ de gandirea multora care se numesc frati…,de fapt nu asta e ceea ce vreau sa spun,ci doar sa-I multumesc Lui Dumnezeu pentru asemenea oameni,nu multi in ziua de azi au acest devotament in vestirea Evangheliei,iar cu semnul crucii….,probabil intr-o biserica ortodoxa nu era predica completa,sau mai bine nu e in dreptul sa caracterizez…La sfarsitul predicii am ramas oricum cu f putine cuvine,si anume asemenea atmosfera de biserica rar se simte in bisericile noastre care ne numim penticostali,baptisi…Un lucru stiu sigur D-zeu a fost de fata la Mosuni,s-a vazut acest lucru,a fost simtit ,iar fr Vladimir va ramane cu rasplata si cei mai multi cu ce si-au pregatit…

  80. Am citit atatea comentarii care de care mai inflacarat. Vadeti, asta face prozelitismul – invrajbeste oamenii;
    Sunt oameni care s-au convertit ca a predicat frumos fratele cutare sau cutare.Predica este una singura – a lui Hristos;
    Ar fi f. crestineste sa renuntam la insulte sau apropose-uri si sa ne pastram credinta stramoseasca a lui Hristos propovaduita in partile Dobrogei de Sf. Ap.Andrei si in partile Dunarii de ucenicii Sf.Ap.Pavel.
    Bucuria credintei imi este adeseori umbrita de disputele prozelitiste.Si penticostarii si baptistii si evanghelistii si adventistii si… toti au adevarul.Restul sunt pierduti daca…nu fac parte din gruparile respective.Frate vreau si eu un dram de libertate. Sau sa cred ca sunt „predestinat” pierzarii pentru ca pretuiesc credinta in care m-am nascut si am crescut si am sporit duhovniceste prin Sf.Taine ale Bisericii?
    Daca sora Alexandrina a gasit de cuviinta sa se lepede de botezul in care a fost nascuta, pentru ca a simtit chemarea,oare Hristos S-a rastignit a 2-a oara ? Raspunsu este : Da, doar ca a fost rastignit de cei care au batjocorit Sf. Botez – partasia cu Hristos- pe care l-au primit de cum au venit pe lume.Iar daca cineva va spune ca era prea mic pentru a-si marturisi credinta voi concluziona ca nu trebuia nici hranit cand a fost copil,pt. ca nu putea spune cei place, nu trebuia nici tratat cand era bolnav, pentru ca era injectat, etc.
    Sa ne fereasc Dumnezeu de pacatul apostaziei!
    Dumnezeu sa va binecuvinteze, Maica Domnului sa va aiba in paza si toti sfintii sa va fie pururea rugatori, totdeauna acum si pururea si in vecii vecilor,Amin!

  81. UIMITOR !!! CRED CA DUMNEZEU VREA SA NE VADA UNITI PRIN CUVANTUL SAU, NU DEZBINATI .
    AM INVATAT SA ACORD MAI PUTINA IMPORTANTA DETALIILOR CE NE DIFERENTIAZA (SABAT, CRUCE,BATIC,ETC)SI SA PRIVESC LA ESENTA : ISUS HRISTOS. VREAU SA POT SA IUBESC APROAPELE CA PE MINE INSUMI SI STIU CA LA ASTA MA VA AJUTA DUMNEZEU !
    MULTA BINECUVANTARE FRATELUI PUSTAN !!!
    UN ADVENTIST

  82. nu inteleg de ce va deranjeaza faptul ca Vladimir Pustan a predicat intr-o biserica ortodoxa. Cuvantul lui Dumnezeu trebuie impartasit la toata lumea ( oare nu asa a facut si Isus?) se scria mai sus ceva legat de proroci mincinosi, insa ar fi bine sa faceti distinctie intre acestia si adevaratii slujitori a lui DUMNEZEU. Biserica ortodoxa din trecut era total diferita de cea de astazi. Pe rand au fost introduse diferite traditii cum ar fi inconjuratu bisericii, chiar inconjuratu pe genunchi la anumite manastiri, inchinarea la oase (idolatrie), umplerea calendarului cu tot felul de sfinti si sfintisori (gen Stefan cel mare-curvaru curvarilor). Mai urmeaza sa-l vedem pe Gigi Becali pus de calendar.
    TREBUIE SA RESPECTAM CUVANTUL LUI DUMNEZEU SI NU TRADITIA DACA NU VREM SA AJUNGEM IN IAD.

  83. slavit safie Domnul nostru IIsus Hristos,acum si pururea si-n veci de veci Amin!dragii mei frati in Domnul m-am bucurat din adincul inimii sa vad intr-o biserica ortodoxa trairi spirituale asa cum ar trebui sa avem fiecare din noi.Sa traiesti conform bibliei,sa o aplici in viata de zi cu zi nu este o erezie asa cum am vazut ca unii din cei care si-au spus parerea considera.Fratilor haide-ti sa nu judecam pe nimeni pt.a nu fi judecati de Domnul.Avem cu totii un singur TATA sus in ceruri,sa-i dam toata Slava,Cinstea si Marirea care i se cuvin Amin.Slava TATALUI si FIULUI si SFINTULUI DUH amin

  84. Din cele scrise pe aceasta pagina cred ca cei mai smeriti si mai ingaduitori asa cum trebuie sa fie bunii crestini sunt pana la urma evanghelistii, nu ortodocsii. Mie mi-a placut f mult predica si pot spune ca pe mine m-a schimbat in bine Vladimir Pustan, asta e ceea ce conteaza.
    Domnul sa va binecuvinteze. Amin.

  85. VLAD , SLAVIT SA FIE DOMNUL CA LUCREAZA ASA MINUNAT PRIN TINE! SPER CA SA SE IA MAHRAMA SI DE PE FATA CELOR CARE MAI UMBLA IN INTUNERIC SI NU SUNT ATINSI DE HARUL DOMNULUI NOSTRU ISUS, INDIFERENT DE CE CONFESIUNE SPUN EI CA FAC PARTE. MULTUMIM DOMNULUI SI NE RUGAM PENTRU TINE. LUCIAN BARBOS SI BISERICA OASTEI DOMNULUI DIN CLUJ NAPOCA

  86. el vorbeste de pace ?nu e atmosfera de biserica…nu are legatura cu ortodoxia…e circ si spectacol tot ce se intampla…iar acel preot poate s-o declara ortodox dar dupa ce permite sa se manifeste asemenea oameni in biserica ortodoxa se intelege de la sine ca a cazut in erezie si ca a iesit din ascultarea bisericii;iar oameni care permit asemenea blasfemii probabil mai sunt dar nu e cine sa ii filmeze si sa posteze video-urile pe net…Un lucru e sigur oricat de mult s-ar incerca sangele apa nu se face..

  87. Mai „omule” , daca a arde pentru ISUS DOMNUL este circ ma bucur ca acesti oameni sunt „nebuni pentru Hristos”. Mai citeste Bibia si stai pe genunchi ca sa te luminezi
    Lucian

  88. FOARTE EMOTIONANT SI PLACUT, SA VEZI ATATA CREDINTA. EU CRED CA LACRIMILE PREOTULUI SUNT LACRIMI ADEVARATE VENITE IN URMA CERCETARII DUHULUI SFANT. ACEST OM SI-A DAT SEAMA CA NU ESTE DE AJUNS, PROBABIL SA FIE „DOAR” PREOT …CA CEVA LIPSESTE…IGREDIENTUL SECRET. CAND FACEM O GRESEALA UN LUCRU URAT FATA DE UN OM SI CONSTIENTIZAM, EFECTUL E ACESTA: NE CEREM SCUZE, PARERI DE RAU, ETC. DAR IN FATA DUMNEZEULUI CEL MARE SI VIU TOATE ACESTEA SE AMPLIFICA IAR LACRIMILE NU CONTENESC SA SE OPREASCA. DORIM SI TANJIM DUPA ELIBERARE SUFLETEASCA,, ELIBERARE DE PACATE. MAI CRED CA ACEST PASTOR PENTICOSTAL ESTE CU ADEVARAT UN OM AL LUI DUMNEZEU CARE SE APROPIE DE SFINTENIE. A.. GESTICULA ? SI APOSTOLII IN ANUMITE MOMENTE FOLOSEAU TONURI MAI INALTE. PROBABIL CA NICIODATA NU VOM VEDEA O FRATERNIZARE A BISERICILOR PENTRU CA ASTA AR INSEMNA CU ADEVARAT UN SINGUR CONDUCATOR SI IMPARAT: ISUS CRISTOS SI IN ACEST CAZ NU AR MAI FI NEVOIE DE O A DOUA VENIRE PENTRU JUDECATA PENTRU CA TOTI AM FI FRATI, NE-AM IUBI… DECI AM TRAI INTR-O LUME PERFECTA CARE NU AR NECESITA PURIFICARE. DOMNUL SA NE INDRUME SI SA SE INDURE DE NOI. AMIN

  89. D-l sa te rasplateask frate pustan. Ma bucur knd D-l lucreaza in chip asa de minunat! Dumnezeu fie slavit. AMIN

  90. Oameni buni, inainte de a lua piatra, hai sa ne unim in post si rugaciune pentru lucrarea de maintuire a omenirii; indiferent de confesiunea religioasa. Dumnezeu iubeste fiecare suflet indiferent de cine a fost sau cine este. El urasta pacatul si fapete rele pe care le facem noi si le facem cu prisosinta de multe ori chiar din nestiinta. Ne credem intelepti e un pacat cine crede ca a inteles ceva, nu a inteles nimic. Nu avem nimic fara ingaduinta lui Dumnezeu, daca credem ca ni se cuvine ceva ne inselam singuri. Iar daca nu facem nimic sau nu avem ce face, decat sa judecam hai sa ne rugam pentru cei ce se straduiesc si fac ceva; poate fac bine; si vom avea parte putin si noi la rasplatire; e mai bine; decat sa fim judecati cu judecata cu care noi azi judecam. Dumnezeu asa sa ne ajute. Apoi, fratilor neoprotestanti de unde atata ura?, de unde atata rautate? si de unde atata judecata? de la Duhul Sfant?; nu cred, ma intreb, l-ati intalnit pe Domnul?, nu se vede; si daca asta e starea in inima vostra dupa cum dati cu piatra, v-ati intrebat in starea asta ve-ti vedea pe Domnul? Aveti grija; ca de atata grija; cum face lucrarea D-nul Vladimir Pustan sau alti lucratori din slujba lui Dumnezeu s-ar putea sa pierdeti sansa, de a ajunge voi sa va petreceti vesnicia cu Cel ce va creat si va rascumparat. Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne puna dragoste in inima caci aceasta va ramane, daca o lasam. Sa ne rugam cu dreagoste si asa, vom face si noi o lucrare pentru Domnul.

  91. Nu judecati ca veti fi judecati Domnul Iisus pentru toti o murit nu o murit numai pt o confesiune trebuie odata pt todeauna sa ne unim intrun duh si intro credinda si sa rupem gardurile dintre noi .Fratilor vine Iisus si ne va lua la el nu judecati faceti fapte vrednice de pocainta asta va cere Domnul nu sa judecati Slavit sa fie Domnul „Oastea Domnului”

  92. Domnul sa te Binecuvinteze frate Pustan pentru curajul care l-ai avut de a te ridica in Biserica Ortodoxa si de Propovadui pe Isus Hristos

  93. Slavit sa fie Dumnezeu pentru asa lucrare,care ne-a inviorat inimile tuturor.Cam asa ne-am dori sa fie in toate Bisericile .Dumnezeu cauta oameni prin care sa isi manifeste puterea si sa-Si faca lucrarea .Cu siguranta Dumnezeu isi va incheia lucrarea pe acest pamint intr un mod glorios .De asemenea mult succes fratelui Vladimir Pustan si Domnul sa il binecuvinteze.

  94. E clar ca unii is contra si altii impotriva. :))
    „Nu judecati.” asa ni se spune.
    Daca ortodocsii is intepeniti, vor veni celelalte confesiuni sa se adape de la Izvorul cel Viu.
    Lumea asta nu e perfecta! Intotdeauna vor fi oi si capre. De aceea se vor despartii unii de altii.

  95. ORTODOXA in adevaratul sens al cuvantului sunt uimita si indurerata de modul in care oamenii vorbesc fara a cunoaste Biblia si cum important este ce zice unul sau altul, dar nimeni nu cauta sa afle ce spune Dumnezeu. Frati ortodosi, cititi Sfanta Scriptura si veti vedea cat de departe sunteti de voia Lui Dumnezeu. Luati aminte cu ce judecata veti judeca cu asta veti fi judecati.
    Sfânta Evanghelie după Matei
    Capitolul 7
    1. Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
    2. Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura.

  96. Este extraordinar ca fratele Pustan a fost si a predicat la biserica Ortodoxa. Insa ma intreb de ce i-a luat atitea luni sa raspunda chemarii? Oare multi preoti il invita ca sa isi permita sa amine o asa neobisnuita chemare?
    Ma rog din suflet ca Dzeu sa ii dea indemnul lui fratele Pustan sa vorbeasca si sa il sprijineasca pe preotul Cristian Pohomaci ca saminta pe care a sadit-o sa nu fie luata de vint.

    Pacea Domnului Isus sa ne calauzeasca pe toti.

  97. Curajul nu a fost a lui fratele Pustan, ci a preotului Pohomaci. Nu cred ca i-a venit usor dupa ce l-a invitat pe fratele Pustan sa predice in biserica. Dzeu sa ii dea putere si sa il intoarca pe preotul Pohomaci la credinta adevarata.

  98. M A MISCAT PANA LA LACRIMI CURAJUL SI DRAGOSTEA ACESTOR OAMENI CARE VESTESC SI CARE ASCULTA CUVANTUL LUI DUMNEZEU!!
    DOMNUL FIE LAUDAT!!
    E APROAPE SI FOARTE APROAPE ZIUA CAND SCUMPUL NOSTRU MANTUITOR E GATA SA REVINA !
    IATA OAMENII LUI ,PASTORI ,PREOTI,MEMEBRII LAICI FARA DEOSEBIRE DE CULT SE INTORC LA DUMNEZEU,FARA FRICA FARA RETINERI,FARA PREJUDECATI..ACESTA ESTE DUMNEZEUL NOSTRU!!PE ACEST ISUS IL IUBESC SI IL URMEZ! SLAVA LUI IN VECI! VINO DOAMNE ISUSE!DRAGOSTEA TA CU NOI CU TOTI FARA DEOSEBIRE!AMIN!

    „Cuvantul lui Dumnezeu se raspandea tot mai mult ,numarul ucenicilor se inmultea mult…si o mare multime de PREOTI veneau la credinta” . Faptele Apostolilor cap.6 versetul 7

  99. “Cuvantul lui Dumnezeu se raspandea tot mai mult ,numarul ucenicilor se inmultea mult…si o mare multime de PREOTI veneau la credinta” . Faptele Apostolilor cap.6 versetul 7

  100. pai ce pot sa zic…ca oamenii astia dau clasa la multi „pocaiti”.GBY – all

  101. dzeu a avut si are oameni din toate timpurile ma bucur c ind vad cum dzeu lucreaza prin duhul sfint si cum deschide ochii preotilor ortodocsi rusine sa va fie la toti care din nestiinta si din egoism vorbiti si criticati oamenii lui dzeu inaintea lui dzeu nu se are in vedere cultul nici doctrina ci cei cu inima curata cese ghideaza dupa biblie traind o viata curata vor vedea pe dzeu .si apropo religia si traditia stramoseasca nu te mintuieste ci credinta si ascultarea de dzeu .vreau sa va spun tuturor ce aruncati blasfemii la adresa preotului rusine sa va fie dzeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca .dl isus sia dat viata pt curvari curve …etc si acestia vor intra in rai inaintea ta care subtii traditia stramoseasca si traditia macar ca faci toate mirsaviile in ascuns si te numesti crestin ortodox si pe altii ii numesti sectanti tu stii ce inseamna sectant iti spun eu habar nai stii tu diferenta dintre credinta si religi traditie obicei .dzeu sai binecuvinteze atit pe preotul luminat de dzeu care a darimat gardurile si barierile puse de oameni asa zisi bisericosi care habar nau ce vorbesc ,si pe fratele vladi mir de asemenea.

  102. bataiae d joc p fata….dnu pustan face cruce stramb si e moralist , face prozelitism: „pocainta nu tine cont de doctrina religioasa”…se vede ca e un om care nu are pace….eu cred ca e posedat…sa s duca la o manastire sa predice si vedem ce parere au parintii…cat despre parintele pomohaci mai bine s-ar lasa de preotie si s-ar ocupa de cariera muzicala

  103. Ceareasca atmosfera. Se transmite dincolo de „sticla”. Trebuie sa fii de lemn sa nu fii coplesit.Frumoasa comunitate, vrednic preot.Este primul preot pe care il vad plangand aproape toata slujba.O lectie pentru protestantii ale caror biserici sunt invadate de „lume” si artificialitati in modul de inchinare. Izbitoare simplitate, misterios har.

  104. Nu va mai tineti asa de tari cu traditia si ritualurile ortodoxe.Habar n-aveti ce vorbiti,cititi Biblia si o sa intelegeti tot adevarul despre viata de credinta si despre pocainta.Cit despre preotul respectiv,Domnul sa-i ajute pe toti preotii ortodoxi sa fie la fel,altfel nu sunt decit calauze oare,nu intra nici ei si nu lasa nici pe altii sa intre!

  105. frumos lucru cu judecata si cu barfa….Ne mai miram cand zic ortodoxi ca suntem mandri si ca nu suntem pocaiti numai cu numele.Domnul isus a spus cat traia pe pamant la ucenici:ca daca neprihanirea voastra nu va intrece pe cea a carturarilor si a preotilor sau a fariseilor nu veti intra cu nici un chip in imparatia lui isus::

  106. Mare este Dumnezeu Multumim pentru acest mesaj a fost un balsam vinde cator pentru sufletele noastre ce conteaza RELIGIA ORTODOCS BAPTIST PENTICOSTAL este important Sufletul nostru . Cind vom pleca din aceasta lume vom duce cu noi ce? parerile diferite despre Secte? nu ce am facut in aceasta viata DECI nu judecati PREOTI SI PASTORI s-a ne judem fiecare pe noi insine Care este trairea noastra cu DUMNEZEU? DACA am iteles mesajul predici IADUL ESTE PLIN DE OAMENI RELIGIOSI . IN IMPARATIA CERURILOR AU INTRTAT SI VOR INTRA ACEI ALE CAROR HAINE AU FOST SPALATE IN SINGELE DOMNULUI ISUS CRISTOS DUMNEZEU SA NE DEA INTELEPCIUNE S-A TRAIM IN SFINTENIE.

  107. am citit cateva comentarii pana acum si ce sa zic,am vazut multi care sunt numai de a critica alti inca nu au inteles ce a vestit ISUS.fratilor….capul sus si privirea catre Hristos.toti cei patrunsi de duhul sfant nu vad si nu au un duh de pizma sau multe alte chestii contrare duhului…..nu mai e nevoie sa vb despre dragoste.cand cititi ceva fratilor…..cititi cu inima si intelegeti cu adevarat ca Isus a murit pt noi si ne vrea pt el.nu conteaza de unde vi sau ce esti…nu uita ca si tu candva ai fost altfel si cineva candva a lucrat la mantuirea ta.domnul sa va binecuvateze toti cei care dati inainte si cei care inca nu au inteles.va indemn sa iesim si sa fim lumina asa cum el ne-a facut…..sa lucram cu ce avem…..fiecare are ceva special.in numele lui Isus va rog sa nu dati ascultare orcarui duh care nu vine de la domnul……vegheati.va iubesc.harul domnului sa va umple de plinatatea lui.mergeti din har in har.isus va iubeste.gbu

  108. AM CITIT TOATE COMENTARELE,CU ADEVARAT ESTE FACATORIE PT.CEI SLABI,ASTA ESTE O MINUNE A ANTIHRISTULUI NU A LUI DUMNEZEU,FERICITI CEI CARE AU OCHI SI VAD.ACESTI LUPI RAPITORI IMBRACATI IN HAINA POCAINTEI NU CINSTESC SFANTA CRUCE DAR AU AJUNS SA O PUNA PE BIBLIE,SA O PUNA PE CASA DE ADUNARE UNDE SCAD OAMENI NU SE ADUNA SI ACUM VAD CA AU INCEPUT SA O SI FACA,NU CINSTESC SFINTELE ICOANE DAR LE PUN PE CD-URILE LOR SPUNAND CA NU E CEVA RAU,TOATE ACESTE LUCRURI SUNT LUCRAREA DRACULUI PT CEI NESTIUTORI,NETRAITORI AI ORTODOXIEI.NU VA LASATI AMAGITI DE DUHURI INSELATOARE,NU VA VINDETI FRATI ORTODOCSI PT.NIMIC IN LUME.DOAMNE AJUTA.

  109. Eu nu sunt copil a lui D-zeu insa ascult predicile si mesajele unui copil a lui D-zeu -Vladimir Pustan. Am citit mesajele fratilor sai in ascultare si credinta AM RAMAS UIMIT.
    Si in biserica ortodoxa au fost sanctionati preotii si alti slujitori mai inalti pt. ca au participat la,, Calea Crucii,, organizata de Biserica Catolica. Pe plan intern s-au emis ordine de la ,,mai marii orinduirii,, ca nici un slujitor ortodox sa nu mai participe la reuniuni religioase sau la servicii religioase comune, cu titlu de sanctiune. Cred ca MAI MARII CULTULUI PENTICOSTAL NU SUFERA DE ACEEASI METEAHNA, A CLATINARII SCAUNULUI DE DOMNIE.

    UN SIMPLU OM CE PRIVESTE LUCRURILE DIN EXTERIOR E O CONSTATARE. ACEST OM PUSTAN E MAGNIFIC.

  110. „Daca neprihanirea voastra nu o va intrece pe cea a preotilor, si fariseilor, cu nici un chip nu veti intra in imparatia cerurilor”, asa le spunea Domnul Isus ucenicilor. Pustan poate sa spuna ca el este neprihanit dar pentruca nu s-a ridicat mai sus decit preotii sau cei care se inchina la icoana si cruce, inseamna ca degeaba se mai chinuie. Sa se pocaiasca pe sine insusi si pe urma se predice. A incalcat o porunca foarte importanta. De ce nu a avut curajul sa treaca peste acel episod de asi face cruce sau sa inchine inaintea icoanei? Ca , vezi-doamne, a vrut sa se faca „frate” cu cei din alta religie numai ca sa-i poata face sa se pocaiasca? Dimpotriva, le da curaj sa faca mai departe aceleasi inchinari la idoli. Vor spune : „pai ce rost mai are sa ne pocaim, ca doar chiar pocaitul acela a facut ca si noi, asa ca si noi putem intra in imparatia lui D-zeu”. Mare greseala din partea lui Vl.Pustan.
    Nu va uitati ca a avut un asa-zis curaj de a predica intr-o biserica ortodoxa, ca nu a intrat acolo nechemat. Au vrut sa faca spectacol si au reusit. Sa-i ierte Dumnezeu pe amindoi si sa-i ajute sa se pocaiasca cu adevarat. Iar ca sa predici evanghelia nu trebuie neaparat sa intri intr-o biserica ortoxa sau de alta religie. Acuma marea majoritate a oamenilor au Biblia in casa si stiu sa citeasca. Sa respecte poruncile si sa traiasca dupa modelul lui Isus Hristos. Nu le trebuie nici un Vl.Pustan pentru asta.

  111. cred într-un singur TATÃ SFÂNT CERESC ! nu am voie sã judec decât propria-mi persoanã , dar respect si admir pe oricine propãvãduieste Evanghelia , chiar dacã o face si în pustiul de orice fel ,în orice timp si loc ! Este sansa oricãrui ascultãtor, nu se va putea dezvinovãti …dar orbii nu vãd si surzii nu aud , asta pentru cã si-au pus învãtãtori dupã poftele lor ! doar Isus Cristos este si a putut spune : ”Eu sunt CALEA ADEVÃRU SI VIATA „! Oameni buni ! Ce mai cãutati ? La cine alergati ? Cãutati perfectiunea în vreun om ? La ce sã te astepti când Cel fãrã pãcat a fost rãstignit , nu doar mustrat ?! stãpâniti voi cunoasterea deplinã sã vã permiteti aprecieri jignitoare împrãstiind în toate pãrtile cu pãrerile voastre , uitând pe traseu pentru ce luptati , aruncându-vã într-o luptã cu nimeni , cu lipsa voastrã de îngãduintã crestinã , fãrã acel duh al blândetii pe care-l pretindeti altora !De dragostea pentru aproapele tãu , se stie ceva ? Poti merge zilnic în 7 biserici,dar fãrã dragoste esti nimic , nu doar nimeni ! TATÃL SFÂNT din CER sã ne ierte si sã ne lumineze!

  112. În ceea ce mã priveste , abia astept miercuri seara sã merg la biserica Speranta din Oradea sã-l ascult pe omul Lui Dumnezeu – VLADIMIR PUSTAN – si sã profit din plin de aceastã oportunitate ! Nici nu stiti ce pierdeti , cârcotasilor ! Celor neatinsi mãcar , de Duhul Sfânt , le doresc sã aibe parte de o zi în care sã-L cunoascã pe Acel ce este DA si AMIN ! Atunci veti vedea si simti ADEVÃRUL ! Asta vi-o spune unul care a fost ateu inversunat , convins cã stia si cã le-a trãit pe toate crezându-mã tare pe pozitie ! Slãvit sã fie DOMNUL ! AMIN !

  113. Unii aşa-zişi creştini vor să trăiasca doar conform unor tradiţii şi obiceiuri iar dacă acestea nu sunt respectate, înseamnă că acei oameni nu sunt calăuziţi de Dumnezeu. Domnul nostru Hristos exact asta a încercat să indrepte atenţia asupra a ceea ce este mai important: credinţa adevărată în EL şi nu atâtea tradiţii şi obiceiuri. EL a fost învinuit ca ucenicii lui nu se spălaseră pe mâini înainte de a mânca, ca smulgeau spice în ziua sabatului, că facea minuni în ziua sabatului, etc. Acei oameni contemporani cu Domnul Hristos aveau ce să bârfească la fel ca şi acum: preferă coaja şi nu miezul unei nuci.Dacă există biserici în care se propovăduieşte cu îndrăzneală şi putere Cuvântul Domnului, înseamnă că mai sunt oameni puşi deoparte pentru Dumnezeu. Lăudat să fie Domnul!!!

  114. Pentru Emanuel:
    Ramai tu cu „sfintii tai parinti” , noi mergem cu al „nostru” Isus Christos!
    Sunt fundamentalist, putin rasist,as zice,dar in primul rand sunt un urmas al Lui Christos,si acesti ortodocsi sunt suficienti pentru mine sa-i intalnesc in Imparatia Tatalui.

    Bless all!!!!!!!!!!!!!!

  115. asteptam sa se intample asta.Adica Cristi cu toti enoriasii lui sa-L slujeasca pe D-zeu.

  116. Se spun multe si atita discutie si judecata.Oamenii nu sint de laudat dar eu ma bucur cind mai vad oamenii sinceri.Aceasta biserica ortodoxa a fost ca aspect a surorilor cev a ce ma impresionat f mult.La pocaiti nu mai vezi asa femei smerite cum am vazut acolo.La pocaiti le e rusine sa se mai inveleasca surorile, acolo erau invelite in fata.E lauda D-lui si aici dar degeaba ne numim pocaiti daca nu traim cum ne numim.E adevarat ca asta nu e indeajuns dar un cap acoperit e mult mai smerit ca un cap gol si aranjat. Asa ca nota 10 din acest pct de vedere.D-zeu sa ne ajute sa intelegem care ne e chemarea noua pocaitilor.Sa iubim si sa ne pastram sfinti pt Kristos inainte de a da lectii la altii.Rugati-va pt aceasta biserica ca D-zeu sa o lumineze mai departe si puterea Duhului Sfint sa faca o trezire adevarata si la astfel de inimi care mi-au parut destul de sincere.In toate laudat sa fie D-zeu tatal ;D-l nostru Isus si puterea Duhului Sfint. Amin.Fiti binecuvintati.

  117. pe mine una m-a emotionat foarte mult predica fratelui Pustan si is convinsa ca daca ar fi ascultat-o in adevaratul sens al cuvantului si cei care il critica ar fi si ei emotionati de ceea ce a zis.nu vreu sa para ca o judecata ceea ce am zis adineauri,dar datoria noastra a crstinilor este sa vestim cuvantul lui Dumnezeu nu putem sa obligam pe nimeni asa ca (CINE ARE URECHI SA ASCULTE)

  118. DRAGA ANA,DOMNUL ISUS NU A AVUT NICI O RELIGIE SI NU INTELEG DE CE CREZI CA O RELIGIE POATE FI ATAT DE PERMISIBILA CA CEA ORTODOXA-CU UN SINGUR PACAT MERGI IN IAD SI ACOLO MERG SI CALAUZELE OARBE-PREOTII,PASTORII,ETC.-,CARE NU INTERPRETEAZA BINE CUVANTUL LUI DUMNEZEU!NU JUDECA DACA NU AI STUDIAT BIBLIA!!!

  119. Am facut sincronizare intre sunet si imagine si am postat video aici:

  120. INTR_ADEVAR O PREDICA PE CINSTE,DE ASEMENEA PREDICI AVEM NEVOIE IN ZILELE NOASTRE,FERICE DE CEI CE DAU ASCULTARE ACESTEI PREDICI.valabil si pt criticii contrari.DOMNUL SA TE INTAREASCA FRATE VLADIMIR PUSTAN;SUNTETI UN FFFFFF BUN EXEMPLU PT SECOLOLUL,FATARNIC SI NEDREPT IN CARE TRAIM.

  121. CU MULT RESPECT VA ASTEPTAM SI LA NOI IN BUCOVINA FRATE PUSTAN,Sat Galanesti,biserica se afla in spatele garii,mai simplu decat atat a doua cladire cum intri in sat pe partea stanga

  122. sunt atatea pareri si multi vad doar partea proasta. va uitati dac si-a facu cruce, dak a ridicat mana,etc, dar cineva a ascultat ce a zis? ca pana la urma nu asta e important? va uitati ca la o imbracaminte cand ar trebui sa acultati si sa invatati ceva din tot ce aa zis. a spus doar adevarul si a vorbit mai mult decat frumos. si eu am fost la ortodocsi dar am renuntat pentru a merge la penticostali ptk de prima data cand am mers si am ascultat si mam rugat impreuna cu ei doar acolo am simtit fericire in suflet si impacare. mam simtit ca intro familie in casa lui Dumnezeu si mai aproape de EL. sunt tanara dar ma bucur pt alegerea facuta. asa ca numai judecati in stanga si in dreapta, puneti-va pe genunchi si rugativa la Dumnezeu ca doar EL ne ajuta si este lng noi la orce pas.cei care va dati parerea sunteti crestini cu adevarat? ascultati ce zice V.P. sa nu ne gandim la Dumnezeu doar duminica in biserica. cati faceti asta? eu datorita acestor vorbe spuse”tare” mam schimbat in bn si ii multumesc lui Dumnezeu ca mia deschis ochii. ganditi-va bn cand vorbiti si ganditi-va la Dumnezeu nu judecati pe cei din jur.

  123. 1. Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea(dreptatea Lui)…

    Se vorbeste in lumea ortodoxa foarte mult despre POCAINTA, dar, inteleasa intr-un mod ,,ortodox”. Pocainta nu inseamna fapte bune, ci cainta sincera pentru pacatele noastre si pentru starea de pacat. In momentul in care un ortodox aude de pocainta, automat in urechea si in inima lui se ridica un zid si face legatura cu ,, pocaitii” si nu cu pocainta. Nu odata am auzit in familia mea sau in cercul meu de prieteni ortodocsi: noi ne pocaim in legea noastra, nu avem nevoie de pocaiti; dar de pocait nu s-a pocait nimeni. Mare atentie, cand sunteti impotriva unor manifestari ca ale pastorului Pustan, s-ar putea sa fiti impotriva lui Dumnezeu. Sufletul nostru, robit de cel rau, nu suporta lumina.

    2. Dogme, Canoane ?

    In ce masura mai suntem dependenti de canoane, in vreme ce, nascuti in Hristos suntem liberi? (evident, fara sa facem din libertatea noastra o haina a rautatii).
    Cine se poate lauda ca respecta 100% sfintele canoane ? sau cei ce le invoca, au citit macar unul ? (fiind cantaret la biserica si consilier, am avut ocazia sa citesc TOATE canoanele bisericii ortodoxe, in alfabet chrilic). Aveti idee cate canoane se contrazic intre ele sau cu Sfinta Scriptura? Daca sunteti curiosi, citi macar Pidalionul, unde, primul canon, in note de subsol si note la note de subsol (prolegomena) se contrazice de pe prima pagiana! Cine nu respecta o litera din Lege, conform invataturii Domnului IIsus, se face vinovat de toate. Pentru anumite abateri de la canoane se rostesc anateme: cati dintre romanii care se declara ortodocsi ar fi ,,curati” si cati anatematizati?
    Unul dintre stalpii tari ai Sfintelor canoane este format din cele 4 posturi de peste an. Aveti idee unde va dispare postul SF. Apostoli in anul 2013 (atat de aproape de noi) ? Va spun eu: va fi in saptamana dupa Sfanta treime, cand, conform canoanelor NU se tine post!!

    3. Va deranjeaza zgomotul ?

    Pe mine da. Daca ma duc la o nunta de crestini ortodocsi si trebuie sa racnesc sa ma auda vecinul de la masa, ma deranjeaza rau de tot. (acum 10 zile am fost nas la o astfel de nunta, si , culmea, ortodocsilor le place rau de tot)
    Racneste Pustan ? Nu suficient de tare pentru trezirea constiintelor adormite, a sufletelor lincezinde ! E un semn, un mare semn: nu Pustan ne deranjeaza de fapt, ci, PACATUL din noi ! Domnul Iisus doar a vorbit, doar a predicat ? NU ! Predica Sa a fost insotita si de semne exterioare: Si-a ridicat ochii spre cer, a intins mana, a ridicat glasul, a vorbit cu glas mare…
    Ce incantata venea mama mea de la cate o slujba pe la vre-o manastire, la vre-un hram: ce frumos a fost, ce predica ! te ungea la inima, nu alta ! NU. Nu de aceste predici avem nevoie ! Avem nevoie de cati mai multi Savonarola care sa biciue de la amvon, sa aline pacatoasul, dar sa aiba ura de moarte fata de pacat !
    Nu vreau sa ma dau exemplu, nici macar nu ma stiti, desi numele cu care postez e real, dar, ma doare starea in care a ajuns ordotoxia. La servici, suntem cu totii ortodocsi. Cand e ziua unuia dintre noi se organizeaza o mica masa( o pizza, o cafe, o tuiculita sau ceva asemanator). De sase ani de cand lucrez in acest colectiv, sunt infierat cu chestii de genul asta: hai ma si mananca si tu cu noi, ce, esti pocait ? (eu si familia mea nu mancam de dulce in post si miercurea si vinerea). Avem o ortodoxie de fatada. Nu va mai spun cu filmele ce le-a developat un prieten in care erau adevarate orgii cu inalte fete bisericesti la un hram, nu e treaba mea.

    4. Pe cine trebuia sa cheme Pr. Pomohaci ?

    Poate pe PS Corneanu, care, intrebat de jurnalistul Zubascu: e adevarat ca a-ti avut gradul de general la Securitate ? Raspuns: nu se poate dovedi ! (Vorbirea voastra sa fie, DA,Da si NU, NU). Sau Poate pe Alexei al Moscovei care avea grad de locotenent in NKVD ?

    5. A gresit Pr. Pomohaci ?

    Conform invataturilor Ap. Pavel: cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun

    6.Greseste Ortodoxia ?

    Apostolul Pavel il cearta pe Apostolul Petru PE FATA pentru neconsecventa sa, pentru greseala sa ( in raport cu legatura acestuia cu neamurile). Si asta cand crestinismul era in fasa. Cat de mult mi-as dori sa particip la o liturghie ortodoxa de la inceputuri si cat de mirati a-ti fi voi, ceilalti ortodocsi de diferenta mare fata de ce e acum ! Nu ma credeti ? Am fost casier 10 ani in biserica ortodoxa in care sunt si acum membru, de 42 de ani. Aveti idee cate lucruri noi au fost introduse in sf liturghie in acest timp ? Sau cate sunt de-a dreptul hilare ! (ex. am cununat doi oameni in varsta, care nu erau cununati; nu mult dupa asta sotul a murit, pocait de trecutul sau, incercat prin suferinte trupesti; hilaritatea: la cununia religioasa: si le da lor roada pantecelui spre folos ! Nu se putea omite asta ? Duhul da viata, dar litera omoara !

    7. Sfanta Liturghie

    Inregistrati Sf. Liturghie (si ale cantari cultice) si comparati-le intre ele:

    – caci Tie se cuvine TOATA slava, cinstea si inchinaciunea, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh… = te slavim pe tine, mare mucenice Dimitrie…

    – usa milostivirii deschide-o noua Nascatoare de Dumnezeu… ca tu esti mantuirea neamului crestinesc = caci nu este un alt nume dat oamenilor in care sa fim mantuiti ci Hristos Omul

    – cine ce roaga sau proroceste cu capul acoperit, sa se rusineze capul sau = mitre, potcapioane, etc.

    – cati sunteti chemati esiti, cei chemati iesiti = pleaca cineva din biserica ?

    – apostolul Pavel invata cum sa fie imbracat un ,,soldat cresti” : incins cu Adevarul(Cuvintul Tau, Sfinta Scriiptura este Adevarul), incaltati cu gatirea evangheliei, avand pavaza credintei cu care putem stinge sagetile vicleanului cele aprinse, coiful mantuirii si…SABIA DUHULUI care este Cuvantul lui Dumnezeu. Corecta imbracaminte, care in mod spritual este asemanatoare in mod trupesc ostasilor romani. Ascultati predici in bisericile ortodoxe pe 14 septembrie in mai toate bisericile ortodoxe: arma crestinului este Sf Cruce ! si … atat.
    Departe de mine sa gandesc ceva impotriva Sf. Cruci !

    8. Rationamente

    Am o masina bunisoara, un Golf 4. Vechisor, dar bun . Cu nenumarate chestii si chestii.
    Are:
    Roti- pentru mers pe drum
    Volan – pentru virat
    Semnalizare- pentru…
    Faruri – pentru…
    Buton x pentru …
    Buton y pentru…

    In mod asemanator, Dumnezeu a dorit sa ne foloseasca pe fiecare pentru un scop unic si precis: profetii au profetit, poparele pagane au avut si ele rolul lor, crucea a unit cerul cu pamantul, ca privind la jertfa de pe Calvar sa primim iertarea, Maria, scumpa mama a lui Iisus a nascut pe Fiul lui Dumnezeu, Pastorii au pastorit biserici, diaconii au ajutat la impartirea darurilor catre vaduve, etc. etc. Nu vi se pare ca noi, cu de la noi putere atribuim
    si ale roluri fata de cele randuite de Dumnezeu ?

    Cititi cu atentie, tot ce se spune in Sfinta Scriptura despre cruce (chiar si unde nu e pomenita cu acest nume). Ex. Cum a inaltat Moise sarpele in pustie, tot astfel va fi inaltat si Fiul Omului. Explicatia si legatura intre aceste doua e uimitor de simpla: se uitau la sarpe (nu-l faceau, nu-l atingeau) si erau vindecati. La fel si noi sa privim spritual la intelesul Golgotei. Dar…, finalul ? Cititi cu atentie trimiterile la pasajul din vechiul testament si vedeti caderea in idolatrie: copii lui Israel au parasit pe Dumnezeu, si s-au inchinat sarpelui care-l facuse Moise si i-au pus numele Nehustan ! Nu faceti legatura cu timpurile prezente si crucea ?

    Un alt exemplu:
    Dumnezeu si Adam = comuniune
    Pacatul – desparte pe Dumnezeu de om (un Dumnezeu drept nu suporta nici cel mai mic pacat)
    Dumnezeu iubitor – fagaduieste rascumpararea prin sangele nevinovat al Fiului Sau. In acest mod se impaca dreptatea desavarsita a lui Dumnezeu cu iubirea Sa mareata .
    In perioada de pana la Domnul Iisus, mijlocirea se facea prin intermediul preotiei. In toate religiile, pastorul, preotul, etc. mijloceste intre om si divinitate sau o fiinta suprema. Sigur, nu o mijlocire dupa voia lui Dumnezeu.
    Intre Dumnezeu si om, prin pacat se interpune un zid, o perdea.
    Lasati inimile si mintile sa vada si spiritual ceea ce s-a infaptuit in chip material in Sfanta Scriptura. Cand Domnul Iisus si-a dat duhul, perdeaua din templu ( a nu se confunda cu catapeteasma din bisericile actuale, vezi vezi vechiul testament) s-a crapat de sus pana jos. Nu mai era nevoie de mijlocire omeneasca, zidul dintre Dumnezeu si om s-a surpat. Mai era nevoie de preotie ?
    Nu sariti repede pe mine, cititi cu atentie Sfanta Scriptura, daca se poate in original, si veti descoperi ca in Noul Testament nu se mai aminteste decat de preotia legii vechi si despre preotii legii vechi. Ori unde apare cuvantul preot, se refera de fapt la preoti ai vechiului legamant. Nu va spune nimic asta ? Sau poate vi s-au inchis urechile asemeni ascultatorilor Sf Stefan ?

    Apoostrofand: ,, nu infruntandu-va pe voi scriu acestea” ci cu dorinta ca cei care infiereaza ceva, sa stea el insusi in lumina Sfintelor Scripturi: ,, toate vadindu-se, de lumina se arata, pentru ca tot c eea ce face sa fie descoperit este lumina.

    PS1. am citat din memorie textul Sfintelor Scripturi, de aceea va rog sa ma scuzati daca apar inadvertente.

    PS2. Ma bucur mult, atat pentru pozitiile pro si contra acestui subiect. O dovada in plus ca a rascolit constiinte. Care copii arunca cu pietre in rachiti ca sa cada mere ?
    Pastorul Wurmbrand, este intrerupt in timpul srrviciului divin in perioada interbelica de o ceata de huligani invrajbiti impotriva lor de catre altii. Pastorul coasistent: ma bucur, avem si audienta.

    Trezeste, Doamne Romania !

  124. Fratiilor treziti-va caci Domnul este foarte aproape ”iata EU stau la usa si bat , daca aude cineva glasul Meu si deschide usa voi intra la el , voi cina cu si el cu Mine”. Deschideti inima si primestel pe Domnul in ea si el sa curateasca tot ce este murdar.Domnul sa va binecuvanteze !!! Amin!!!

  125. E u sunt ortodox, am prieteni baptisti si nu vad in asta nici o tragedie!!!! Am fost la adunari de multe ori si nu vad nici in asta nici o tragedie!!!!! UN DUMNEZEU EXISTA PENTRU TOTII!!!!!!!! Salut draga amica CATALINA CIRSMAR

  126. OFERIM AJUTOR PENTRU REABILITAREA FAMILIEI ACELOR CARE DORESC SA-L SLUJEASCA PE DOMNUL AJUTOR PENTRU TINERI
    GHEORGHITA SI LUMINITA MARACINEANU DIN BRASOV
    CP44 ,OP.1 BRASOV ,TF;0747046683 ,0268511050 SI FAX
    DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE

  127. Foarte frumos din partea fratelui Pustan doar ca mie mise pare ca ravna aceasta a lui a fost un programata, sau mai bine spus una de convenienta… Adica daca nu spui de icoane si inchinarea la sfinti poti veni in biserica si sa predici. Imi pare rau sa vad cum se dilueaza protestantismul. poate ca de acum incolo trebuie sa ramanem cu totii in biserica unde ne-am nascut ca asa se intelege din predica fratelui Pustan (veniti la Liturghie, Traioan Dorz l-a invatat se pare foarte binje sa nu se mai iade religie), pocaiti-va dar ramaneti tot in biserica care colcaie de idoli pe toti peretii. Porunca a doua din Biblie e foarte explicita in sensul acesta. Poate ca fratele Pustan a uitat versetul ” ce legatura este intre Templul Lui Dumnzeu si idoli?” Daca Traian Dorz a fost modelul sau in viata de credinta atunci pot sa spun ca apostolul Pavel in Faptele Apostolilor 17: 16 „Pe cand ii astepta Pavel in Atena i se INTARATA duhul la vederea acestei cetati pline de idoli”. Cu parere de rau o spun ca spre deosebire de apostolul Pavel, duhul fratelui Pustan era adormit in privinta aceasta. Pocainta este necesara pentru orice crestin, dar insasi esenta pocaintei este lepadarea de pacat, Domnbul Isus le spune celor carora le iarta pacatele si ii vindeca sa nu mai pacatuiasca ca sa nu lise intample ceva mai rau. Suntem frati in credinta atata timp cat renuntam la idoli si urmam poruncile Domnului Isus Hristos intru totul, inclusiv cea care se refera lka botez: Marcu 16:16 „Cine crede si SE VA NOTEZA (nu va fi botezat) va fi mantuit, cine nu crede va fi osandit”. Poate ca fratele Pustan ar trebui sa-si aduca aminte ca protestantismul a luat fiinta cu preoti care au scos icoanele si statuile din parohiile lor, sau poate ca el a devenit SUBIT UN ECUMENIC CORUPT VERITABIL.

  128. domnilor acel preot este cristi pomohaci ,este duhovnicul multor staruri de la noi,si cantaret de muzica populara si religioasa asa ca nu va faceti probleme si…. a crescut in oastea domnului,ceea ce explica de ce e asa de deschis cu toti crestini!!!

  129. ps.Gorun:Ai face bine sa nu judeci pe nimeni pt ca rolul tau pe pamant nu e de judecator ci de slujitor a lui Dumnezeu.Si nu inteleg de ce il asemuiesti pe pr.Pomohaci cu fr. Pustan????stii cumva ceva despre fr. Pustan?si daca stii nu esti in masura sa critici pe numeni,doar daca tu esti fara pacat ceea ce nu prea cred…asa ca pastreaza-ti comentariile pt tine pt ca pe acest site nu au ce cauta

  130. sper sa fie doar un inceput! si cred ca e lucrarea DIVINITATII !!bine ar fi sa vedem cat mai multi pastori de suflete dandu-si mainile pana cand vom fi’ o turma si un pastor’ FARA POLITICA INTRU HRISTOS!!! doamne ajuta-ne.pastorul Pustan predica minunat.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura